Ege Postası
Geri

Altay'dan geri adım!

TFF 1'inci Lig ekiplerinden Altay, tesislerinde futbolculara antrenman yaptırma kararından vazgeçti. Öte yandan Altay Sportif Direktörü Murat Uluç, "Yaşanan bu sıkıntılı süreçten dolayı şu anda beraber çalışmalar yapamıyoruz. Futbolcularımız evlerinden hocamızın vermiş olduğu program dahilinde çalışmalarına bireysel olarak devam ediyor" dedi.
Altay'dan geri adım!
Haberler / Spor
25 Mart 2020 Çarşamba 11:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Teknik direktör Yalçın Koşukavak yönetiminde 3 günlük iznin ardından pazartesi günü Gaziemir'deki Vali Kutlu Aktaş Tesisleri'nde bir araya gelen siyah beyazlılar, ufak gruplar halinde idmanlara devam etme kararı almıştı. Koronavirüs tehlikesinin sürmesi ve liglerin yeniden başlama tarihinin açıklanmaması nedeniyle İzmir ekibinin çalışmalarına erken başlaması sosyal medyada futbol severlerin tepkisini çekti.

Son olarak Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e yapılan koronavirüs testi sonucunun pozitif çıkması üzerine Altay da tehlikenin farkına varıp, tesiste antrenman yapılmasını yasakladı. Siyah beyazlı takımda forma giyen futbolcuların çalışmalarını evlerinde özel videolar eşliğinde sürdürecekleri öğrenildi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından liglerin durumu konusunda alınacak karar açıklanmadan, Altay'ın toplu halde antrenman yapmayacağı ifade edildi. (DHA)

Altaylı futbolcular çalışmalarını evlerinde sürdürüyor

TFF 1. Lig ekiplerinden Altay'ın sportif direktörü Murat Uluç, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle beraber çalışamadıklarını, futbolcuların evlerinde çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Uluç, yaptığı yazılı açıklamada, dünyada yaşanan salgın nedeniyle sağlığın en öncelikli konu olduğunu dile getirdi.

Bu konuda futbolculara gerekli bilgilendirmeleri yaptıklarını ifade eden Uluç, şunları kaydetti:

"Şu anda liglerin ne zaman başlayacağı konusunda TFF'nin vereceği kararı bekliyoruz. Oyuncularımızın form durumlarını korumaları için neler yapmaları gerektiği konusunda teknik direktörümüz Yalçın Koşukavak ile devamlı görüşüyor ve oyuncularımızı neler yapmaları gerektiği konusunda bilgilendiriyoruz. Yaşanan bu sıkıntılı süreçten dolayı şu anda beraber çalışmalar yapamıyoruz. Futbolcularımız evlerinden hocamızın vermiş olduğu program dahilinde çalışmalarına bireysel olarak devam ediyor. Dünya ve ülkemiz koronavirüs tehlikesinden kurtulur kurtulmaz liglerin başlamasını bekliyoruz."

Uluç, bu sezon hedeflerinin Süper Lig'e yükselmek olduğunu belirterek, "Yönetim kurulumuz, teknik heyetimiz, futbolcularımız ve camiamız bu sezon Süper Lig’e yükselmeyi çok istiyor. Ortaya koyduğumuz futbolla Süper Lig'i ne kadar istediğimizi herkese gösterdik. Hedefimize ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız." ifadelerini kullandı. (AA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası