Ege Postası
Geri

Altay’ın reklamları Mobil Medya’nın

İzmir’in köklü kulüplerinden Altay ile başarılı reklam ajanslarından Mobil Medya arasında imzalanan anlaşmayla, Altay’ın forma, isim sponsorluğu ve Atatürk Stadyumu’ndaki panolarını Mobil Medya pazarlayacak.
Altay’ın reklamları Mobil Medya’nın
Haberler / İzmir
17 Kasım 2014 Pazartesi 14:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kulüp binasında düzenlenen sözleşme töreninde işbirliğinin hayırlı olmasını dileyen Altay Kulüp Başkanı Dr. Aslan Savaşan, bu sezon Spor-Toto 2. Lig’de mücadele eden takımın hem manevi, hem de maddi desteğe ihtiyacı olduğunu söyledi.
 
Atatürk Stadyumu’nda bu sezon TFF 2. Ligde yer alan Altay ve Göztepe’nin yanı sıra PTT 1. Ligde yer alan Karşıyaka ve Altınordu Kulüplerinin  de maçlarını bu statta oynayacağına özellikle PTT 1. Lig müsabakalarının tamamına yakın bir kısmının TV den naklen yayınlandığına dikkat çeken Mobil Medya Reklam Ajansı Başkanı Fulya Akgün, ‘’Güzide kulübümüzün forma ve isim sponsorluğunun yanında, stattaki panolarda reklam verecekler açısından iyi bir mecra. Altay Spor Kulübü gibi çok önemli bir markanın reklam pazarlaması konusundaki karşılıklı işbirliğimizin kulübümüze katkı sağlayacağına inanıyor ve Başkanımıza da bize güvendiği için teşekkür ediyor um’’ dedi.
 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası