Ege Postası
Geri

Otobüsler gitti esnaf bitti

İZMİR Kent trafiğini rahatlatmak amacıyla geçtiğimiz haziran ayında bir çok otobüs durağı kaldırılıp güzergahler değiştirildi. Bazı İzmirlilerin tepkisini çeken uyguyala esnafı olumsuz etkiledi.
Otobüsler gitti esnaf bitti
Haberler / İzmir
16 Kasım 2014 Pazar 11:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yeni otobüs düzeni kent içi araç trafiğinde rahatlama sağlarken olumsuz etkileri de oldu. Bir otobüsle evinden işine gidebilenler bundan mahrum kalırken esnaf da uygulamadan dolaylı etkilendi. Otobüs seferinin yapıldığı ve yoğun bir yolcu hareketliiğinin yaşandığı Çankaya Hürriyet bulvarında kaldırılan otobüs duraklarının yerleri otaparka dönüştü. Çevrede bir çok esnaf yolcu hareketilliğin bitmesi üzerine iş yapamaz duruma geldi. 

Hürriyet Bulvarı esnaflarından Aladdin Akmeşe üç aydır kirasını ödeyemedeğini dile getirerek, "Otobüs durakları kalkmadan önce bulvarımız insan hareretliliğinin yoğun yaşandığı yerlerin başında geliyor bu da işlerimize olumlu yansıyordu. Fakat Haziran ayında ulaşım siteminin değişmesi ve otobüs duraklarını iptali üzerine zor günler geçirmeye başladık. Artık dayanacak gücümüz kalmadı. Bulvarımız sadece araç parkı olarak kullanıyor" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası