Ege Postası
Geri

Başkan Aksoy’dan 4 adaylı paylaşım!

Menemen Belediye Başkanı CHP'li Serdar Aksoy, ilçe başkanlığına aday olan Ömer Güney, Sadık Tanrıverdi, Mehmet Çoban ve Turan Erdoğan ile birlikte çektirdikleri fotoğrafI paylaştı. Aksoy, “CHP Menemen İlçe Başkan adayı arkadaşlarımla omuz omuzayız. Biz biriz hepimiz CHP’liyiz. Tüm aday arkadaşlarıma kongrede başarılar diliyorum. Kazanan CHP olacak” dedi. Başkan Aksoy’dan 4 adaylı paylaşım!
Başkan Aksoy’dan 4 adaylı paylaşım!
Haberler / Yerel Politika
14 Ocak 2020 Salı 15:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI-  Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) 37. Olağan Kurultay süreci ilçe kongreleriyle devam ediyor.

İlçe kongre sürecinde sona gelinirken, önümüzdeki hafta sonu Menemen, Karşıyaka ve Beydağ kongreleri gerçekleşecek.

Menemen’de CHP İlçe Başkanı Serdar Değirmenci’nin göreve devam etmek istemediği biliniyor. İlçede şimdiye kadar Ömer Güney, Sadık Tanrıverdi, Mehmet Çoban ve Turan Erdoğan adaylığını açıkladı. 

AKSOY'DAN ANLAMLI PAYLAŞIM

Aksoy 19 Ocak Pazar günü yapılacak kongre öncesine anlamlı bir paylaşımda bulundu.

Başkan Aksoy sosyal medyadan 4 adayla birlikte çekildiği fotoğrafı, “CHP Menemen İlçe Başkan Adayı arkadaşlarımla omuz omuzayız. Biz biriz hepimiz CHP’liyiz. Tüm aday arkadaşlarıma kongrede başarılar diliyorum. Kazanan CHP olacak” notuyla paylaştı.

"DÖRDÜYLE DE ÇALIŞIRIM" DEMİŞTİ

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy daha önce TV35'e katılarak, "İlçe kongrelerinde geçmişte yapılan hatayı yapmıyoruz. Demokrasiye yakışmayacak şekilde davranmayacağız. Sosyal demokrat iddialarımız olduğunu söylüyoruz ama ilçe kongrelerinde belediye başkanı kalkıp bu benim adayımdır diyordu. Delegenin ve örgütün iradesi ne olaca? Bu olmaz. 4 arkadaşımız var adaylığını açıklamış. Dördüyle de konuştum. Uzlaşırsanız güzel olur ya da kol kola girin kol kola çıkın kazanan CHP, Menemen, demokrasi olsun dedik. Biz burada bir irade ortaya koymadık, şu arkadaş başkanın adayıdır demedik. Bir arkadaşa destek verdiğimizde diğer aday arkadaşları rencide etmiş oluruz. Dört aday da birbirinden değerli. Ben dördüyle de çalışırım" demişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası