Ege Postası
Geri

Bayraklı'da o kurslara yoğun ilgi

Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi (BAYGEM) tarafından 5’inci ve 6’ncı sınıf öğrencilerine yönelik hızlandırılmış İngilizce ve Matematik kursları düzenleniyor. 18 kişiden oluşan uzman eğitmen kadrosuyla 3 farklı merkezde verilen eğitimlere 250 öğrenci katılıyor. Bayraklılı çocuklar yazı boş geçirmiyor
Bayraklı'da o kurslara yoğun ilgi
Haberler / Yerel Yönetimler
23 Ağustos 2016 Salı 09:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bayraklılı öğrenciler başarılarına başarı katmak için yaz aylarında da boş durmuyor. Eğitimde başarı çıtasını her yıl bir üste taşıyan öğrenciler BAYGEM’in 3 farklı merkezde açtığı hızlandırılmış İngilizce ve Matematik kurslarına katılarak, gelişimlerine katkı sağlıyor. 250 öğrencinin 18 eğitmen eşliğinde sürdürdüğü eğitimler 75’inci Yıl ve İhsan Alyanak Kültür Merkezleri ile Onur Mahallesi Açık hava amfi tiyatrosu dersliklerinde 5’inci ve 6’ncı sınıf öğrencilerine yönelik düzenleniyor.

KURSLAR YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Öğrenciler matematik bilgilerini artırmanın yanı sıra İngilizcelerini geliştiriyor. Okuldaki derslerine yardımcı olmak, eksik bilgilerini tamamlamak, geçmiş dönem derslerini tekrar etmek ve başarı seviyelerini artırmak amacıyla düzenlenen kurslar öğrenciler tarafından büyük ilgi görüyor.

ONLAR BİZİM GELECEĞİMİZ

“Çocuklarımız bizim geleceğimiz” diyen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Eğitime yapılan yatırım, harcanan para öğrencilerimizin başarısı ve ülkemize kazandırılmasından daha değerli değildir. Bu kapsamda elimizden geldiğince onlara destek oluyoruz, olacağız. Çocuklarımızın kazandığı her türlü başarı bizleri ayrıca mutlu ediyor” diye konuştu.   

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası