Ege Postası
Geri

Çiğli'de satranç heyecanı

Çiğli Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu tarafından düzenlenen satranç turnuvasında 93 sporcu kıyasıya mücadele etti.
Çiğli'de satranç heyecanı
Haberler / Yerel Yönetimler
22 Ağustos 2016 Pazartesi 10:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Çiğli Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenen satranç turnuvasında heyecanlı dakikeler yaşandı. Belediye ve Türkiye Satranç Federasyonu tarafından toplam üç kategoride düzenlenen Satranç turnuvasında 93 sporcu Akvayrum Kafe’de bir araya geldi.  İzmir’in çeşitli ilçelerinden katılımın olduğu turnuva iki gün sürdü. Zorlu mücadelelerin yaşandığı satranç  turnuvasında A kategorisinde birinci Akın Aydın, ikinci Ulya Köse, üçüncü Ulaş Er; B kategorisinde birinci Anıl Aka Aksu, ikinci Mustafa Baray Ter, üçüncü ise Alper Özbek; C kategorisinde ise birinci Nazım Efe Özkeskin, ikinci Tan Ozan Nalbant ve üçüncü ise Mustafa Kadir Uçar oldu. Dereceye girenlere madalya ve kupaları Çiğli Belediye Başkan Vekili Meltum Ergün ile Federasyon İzmir İl Temsilcisi Engin Denizalev tarafından verilirken, A kategorisinde en iyi bayan birincisi Ulya Köse, B kategorisinde en iyi bayan birincisi Ecem Öztürk, C kategorisinde ise en iyi bayan birincisi Deniz Berk oldu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası