Ege Postası
Geri

Binali Gül'den Nalbantoğlu'na suçlama: İzmir’i dizayn etmeye çalışıyor

CHP Narlıdere İlçe Kongresi'nde söz alan İzmir İl Eğitim Sekreteri Binali Gül, İzmir'deki Mavi liste hareketini açıkça eleştiren ilk isim olurken, Nalbantoğlu'nun İzmir’i dizayn etmeye çalıştığını öne sürdü. Binali Gül'den Nalbantoğlu'na suçlama
Binali Gül'den Nalbantoğlu'na suçlama: İzmir’i dizayn etmeye çalışıyor
Haberler / Yerel Politika
12 Ocak 2020 Pazar 16:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

YUSUF TOMRUK/EGEPOSTASI - CHP İzmir İl Eğitim Sekreteri Binali Gül, Narlıdere'de flaş bir çıkışa imza attı. Gül, Mustafa Moroğlu'nun kongre süreçlerinde ayrışmayı eleştiren konuşmasına karşılık kürsüden “Rıfat Nalbantoğlu bugün İzmir’i dizayn etmeye çalışıyor. O yüzden İl başkanlığında doğal delege olarak Deniz Yücel’i destekliyorum” dedi.

CHP İzmir İl eski Başkanı Rıfat Nalbantoğlu’nun 31 Mart yerel seçimleri öncesinde yaptığı “Muharrem Bey toplumda olumlu bir hava yarattı. Bu havanın partinin yeni dönemdeki hedeflerine yansıması lazım. Parti yönetiminin yerel seçim öncesi revize edilmesi gerekiyor” sözlerini hatırlatan Gül, kürsünden ateş püskürdü.

Gül, “Bütün kongrelere katılıyorum 23 Haziran ve 31 Mart’ın mimarı olan Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu herkes öve öve bitiremiyor saygı duyuyoruz. Peki bunu diyen kim biliyor musunu? Onurla görev aldığım, onurla yanında görev aldığım sayın Deniz Yücel ve arkadaşlarımız” diye konuştu.

Nalbantoğlu’nun son yapılan kurultayda Muharrem İnce için imza topladığını hatırlatan Gül, Genel Başkanı düşürmeye çalışanların bugün İzmir’i dizayn etmeye çalıştıklarını ileri sürdü. Gül şu sert çıkışı yaptı: "İzmir’de dile getiren ilk söyleyen dile getiren yönetim kurulunun bir üyesi olarak bu beyanı veren kimdir biliyor musunu? Sayın Rıfat Nalbantoğlu’dur. Sayın Rıfat Nalbantoğlu bugün İzmir’i dizayn etmeye çalışıyor arkadaşlar. 23 Haziran ve 31 Mart mimari Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’dur.  Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu  bugün öven dün gitmesi için çaba harcayan kişilerden biri de Rıfat Nalbantoğlu’dur. Sayın Moroğlu size cevabım bu yüzden. Ben bundan dolayı Deniz Yücel’i destekliyorum” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası