Ege Postası
Geri

CHP’li Baytekin, hemşeri dernekleriyle buluşuyor

Hemşeri derneklerini ziyaret eden CHP Torbalı Belediye Başkan Aday Adayı Yıldırım Baytekin, “Torbalı bizim yurdumuz, birlikte yaşıyoruz. Birlikte kazanıp, birlikte paylaşacağız. Bunun için de birlikte çalışacağız” dedi. CHP’li Baytekin, hemşeri dernekleriyle buluşuyor
CHP’li Baytekin, hemşeri dernekleriyle buluşuyor
Haberler / Yerel Politika
22 Kasım 2018 Perşembe 10:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı Belediye Başkan Aday Adayı Yıldırım Baytekin, ilçede faaliyet gösteren Torbalı Muş Bitlis Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne ziyarette bulunarak, hedef ve projeleri hakkında bilgi verdi. CHP’li aday adayı ilgili kesimlerin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu, CHP’nin çözüm önerilerini dile getirdi. Birlikte, huzur içinde yaşayanların kenti Torbalı’da CHP’nin ‘Kalkınmayı, insan haklarını ve eşit vatandaşlığı kapsayan bir demokrasi anlayışı içinde barışacağız, bölüşeceğiz ve büyüyeceğiz’ anlayışının hakim olduğunu söyleyen Baytekin, Torbalı’da Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelen insanların bir arada kardeşçe, kent için ürettiklerini vurguladı. Bu anlayışın daha güçlü bir şekilde 30 Mart’tan sonra Torbalı’da hakim olacağının söyleyen CHP’li Yıldırım Baytekin, çatışmacı ve ayrıştırmacı bir dilden uzak, huzur ve güven ortamına ihtiyaç duyan Türkiye’nin çıkışının Cumhuriyet Halk Partisi olduğunun altını çizdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Torbalı Belediye Başkan Aday Adayı Yıldırım Baytekin, yerel seçimler nedeniyle sivil toplum kuruluşlarına yaptığı ziyaretleri sürdürüyor. Bu kapsamda hemşeri derneklerini ziyaret eden Baytekin, dernek yöneticileri ve üyeleriyle bir araya gelerek, Torbalı için belirlediği hedefleri paylaşıyor. Önceki gün ziyaretleri kapsamında Torbalı Muş Bitlis Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu ve üyeleriyle buluştu. Torbalı’nın İzmir’in en önemli ilçesi olduğuna vurgu yapan Baytekin, “Biz iş yapmaya geliyoruz. Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu çalışarak Torbalı’nın kalkınması için her türlü olumlu projeye destek vereceğiz” dedi.

CHP’li Baytekin, makam odasında oturan bir belediye başkanı olmayacağını belirterek şöyle konuştu: “Ben alışılmış bir belediye başkanı olmayacağım. Makam ve mevki hiçbir zaman önemli değildir. Ben önemli olan bana göre insandır, verilen hizmettir. İzmir bizim yurdumuz, birlikte yaşıyoruz. Birlikte kazanıp, birlikte paylaşacağız. Bunun için de birlikte çalışacağız.”

Dernek faaliyetleri hakkında yöneticilerden bilgi alan Baytekin, her türlü projeye destek vereceklerinin sözünü verdi. 30 Mart’tan sonra Torbalı’da yeni bir dönemin başlayacağını söyleyen Yıldırım Baytekin, Büyükşehir Belediyesi ile daha iyi bir diyalog içinde olacaklarının sözünü verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası