Ege Postası
Geri

Çocukluk arkadaşını vurdu, 5 gün sonra yakalandı

İzmir'in Konak ilçesinde, çocukluk arkadaşı Metehan M.'yi (38) otomobilde tabancayla sol bacağından vurarak yaralayan ve ardından kayıplara karışan Türkmen N. (37), polisin yaptığı çalışma sonucu suç aleti ile birlikte 5 gün sonra yakalandı.
Çocukluk arkadaşını vurdu, 5 gün sonra yakalandı
Haberler / 3. Sayfa
16 Mayıs 2020 Cumartesi 13:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Olay, 10 Mayıs Pazar günü Yenidoğan Mahallesi 1139 sokakta bulunan boş arsada meydana geldi. İddiaya göre, Türkmen N. çocukluk arkadaşı olduğu öğrenilen Metehan M. ile birlikte boş arsadaki otomobilin içerisinde otururken, bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine Türkmen N., yanında bulanan tabanca ile Metehan M.'yi sol bacağından vurdu. Silah sesini duyan çevredekiler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Bu sırada, Türkmen N. hızla olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Metehan M. ise olay yerine gelen sağlık ekiplerince Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Metehan M.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

5 GÜN SONRA YAKALANDI

Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptığı çalışma sonucunda, kayıplara karışan Türkmen N.'yi, olaydan 5 gün sonra Gürçeşme Caddesi üzerinde suç aleti ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Emniyete götürülen Türkmen N.'nin sorgusunun sürdüğü öğrenildi.  (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası