Ege Postası
Geri

Doğantez gitti, Demirkanlı gündemde

TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta deplasmanda Serik Belediyespor'a 3-1 yenilerek ikinci yarıda oynadığı 4 maçta da puan yüzü göremeyen ve teknik direktör Tolga Doğantez'le yollarını ayıran Bucaspor'da arayışlar başladı. Sarı-lacivertli yönetimin, son olarak Bayburt İl Özel İdare Gençlik Spor'da görev yapan deneyimli teknik adam Bülent Demirkanlı ile görüştüğü öğrenildi.
Doğantez gitti, Demirkanlı gündemde
Haberler / Spor
11 Şubat 2019 Pazartesi 08:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TFF 3. Lig 3. Grup’ta Serik Belediyespor’a deplasmanda 1-0 öne geçtiği maçta 3-1 yenilen Bucaspor’da teknik direktör Tolga Doğantez’le yollar ayrıldı.

İkinci yarıda 4’te 0 yaparak 15 puanla sonunculuktan kurtulamayan sarı-lacivertlilerde yönetim yaptığı açıklamada, "Teknik direktör Tolga Doğantez ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendisine, kulübümüze verdiği emeklerden dolayı teşekkür eder, gelecek yaşantısında başarılar dileriz" ifadeleri kullandı.

DEMİRKANLI GÜNDEMDE

 

Sarı-lacivertli yönetimin, son olarak Bayburt İl Özel İdare Gençlik Spor'da görev yapan deneyimli teknik adam Bülent Demirkanlı ile görüştüğü öğrenildi. 

Demirkanlı'ya teklifini ileten kurmayların alternatif isimler de belirlediği vurgulandı. Bu sezon Yüksel Kepoğlu, Algun Erdem ve Tolga Doğantez'i takımın başına getirip, ardından 3 çalıştırıcı ile yollarını ayıran İzmir ekibi, sürekli kan değişikliğine gitmesine rağmen beklediği çıkışı yapamadı. Sıralamada 15 puanla sonuncu olan Bucaspor'un, 15'inci basamaktaki Bağcılarspor'la arasındaki puan farkı 7'ye çıktı.  (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası