Ege Postası
Geri

Ekmekçioğlu hakkında çarpıcı iddialara erişim engeli!

Altay Spor Kulubü eski başkanı Özgür Ekmekçioğlu’nun babası Rafet Ekmekçioğlu hakkında akıl almaz iddiaların yer aldığı haberlere erişim engeli getirildi.
Ekmekçioğlu hakkında çarpıcı iddialara erişim engeli!
Haberler / Güncel
26 Nisan 2024 Cuma 15:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Türkiye'nin ilk yerli itfaiye aracını üreten ve yıllar boyu teknik yeniliklerin öncüsü olan iş adamı Şafak Ceyran, Rafet Ekmekçioğlu hakkında çarpıcı iddialarda bulunmuştu.

Şafak Ceyran, fabrikasının zorla elinden alınmaya çalışıldığını, üretilen araçlar için ödeme yapılmadığını ve hatta faturaların iade edildiğini iddia etti. Ceyran, bu durumun finansal ve ruhsal bir çöküşe sürüklediğini söyleyerek, fabrikasının gasp edilme girişimleri, ödenmeyen alacaklar ve tehditler altında imzalatılmaya çalışılan boş kağıtların yüzünden beş kalp krizi geçirdiğini belirtti.

Ekmekçioğlu hakkındaki iddiaların yer aldığı haberlere İzmir 1. ve 4. Sulh Ceza Hakimliği tarafından erişim engeli getirildi.

'Rafet Ekmekçioğlu'na büyük suçlama! Tehdit, mal kaçırma ve milyonluk borçlar!' adlı habere İzmir 1. Sulh Ceza Hakimliği tarafından erişim engeli getirilirken, 'Ekmekçioğlu hakkında karanlık teklifler ve hayatları yıkan iddialar: Silahla boş kağıda imza attırmak istemişler' adlı habere ise İzmir 4. Sulh Ceza Hakimliği tarafından erişim engeli getirildi. 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası