Ege Postası
Geri

Erasmus öğrencisi Furkan Polonya’da öldürüldü

Selçuk Üniversitesi öğrencisi Furkan Kocaman, eğitim gördüğü Polonya’da uğradığı bıçaklı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Gözaltına alınan saldırganın bir Türk olduğu öğrenilirken, Furkan Kocaman’ın ailesi, oğullarının cenazesinin gelmesini bekliyor.
Erasmus öğrencisi Furkan Polonya’da öldürüldü
Haberler / Dünya
12 Mart 2019 Salı 08:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Konya Selçuk Üniversitesi Uluslararası İlişkiler 2’nci sınıf öğrencisi Furkan Kocaman, Erasmus Değişim Programı kapsamında yaklaşık bir ay önce Polonya´nın Wroclaw kentine gitti. 

Kocaman, geçen Cumartesi günü arkadaşıyla gittiği alışveriş merkezinde yemek yediği sırada bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Boğazından bıçaklanan ve kanlar içinde kalan Kocaman, olay yerinde yaşamını yitirdi. 

 

Kaçmaya kalkışan ve Türk olduğu belirtilen saldırgan, çevredekilerin de yardımıyla polis tarafından yakalandı. Oğullarının cenazesini bekleyen Kocaman Ailesi, taziye çadırında taziyeleri kabul ederken, kentte perdecilik yapan baba Celalettin Kocaman, gözyaşlarına hakim olamadı. Köprübaşı Mahallesi Muhtarı dede Hüseyin Özgül ise torununun PKK sempatizanı bir kişi tarafından öldürüldüğünü söyledi. Furkan Kocaman’ın cenazesin, yapılacak otopsinin ardından Konya´ya gönderilecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası