Ege Postası
Geri

Fashion Prime 'Devleri' ağırlayacak

Hazır Giyim sektörünün buluşma noktası ve profesyonellerin merakla takip ettiği fuarların başında gelen Fashion Prime – Tekstil, Hazır Giyim Tedarikçileri ve Teknolojileri Fuarı’nın üçüncüsü, 9 – 11 Eylül tarihleri arasında fuarizmir’de gerçekleşecek. Fuar kapsamında ilk kez oluşturulacak Manufacturing (Tekstil Üreticileri) Alanı, hazır giyim sektörünün önde gelen üreticilerini tedarikçi firmalarla bir araya getirecek. Üç gün sürecek Fashion Prime’da, yurt dışı ve içinden gelecek birçok satın almacıyla ikili görüşmelerin de gerçekleşmesi hedefleniyor. Fashion Prime için geri sayım
Fashion Prime 'Devleri' ağırlayacak
Haberler / Ekonomi
19 Ağustos 2019 Pazartesi 09:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Geçtiğimiz yıl iki kez düzenlenerek sektördeki büyük bir boşluğu dolduran Fashion Prime – Tekstil, Hazır Giyim Tedarikçileri ve Teknolojileri Fuarı için geri sayım başladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından üçüncüsü gerçekleşecek Fashion Prime - Tekstil, Hazır Giyim Tedarikçileri ve Teknolojileri Fuarı, 9 - 11 Eylül tarihleri arasında Türkiye’nin en büyük ve en modern fuar merkezi fuarizmir’de kapılarını açacak. Moda ve hazır giyim sektörünün ihtiyaç duyduğu ürünleri üreten ve bu ürünlerin ticaretini yapan tedarikçileri bir araya getirmeyi, ticari bağlantılar kurulmasına aracılık etmeyi amaçlayan 3. Fashion Prime, fuar süresince yapılacak ikili iş görüşmeleriyle sektörün ihracatına büyük katkı sağlamayı hedefliyor. Kumaş çeşitleri ve aksesuarlar başta olmak üzere hazır giyim sektörünün tüm bileşenleri ile trendlerini profesyonel ziyaretçiye sunacak olan Fashion Prime; defileleri, atölyeleri ve söyleşileriyle herkesin ihtiyacını karşılayacak. Fuar, üç gün boyunca B Holü’nde gerçekleşecek. 

“Manufacturing” İlk kez kurulacak 

Bu yıl fuarda ilk kez oluşturulacak Manufacturing (Tekstil Üreticileri) Alanı, yeni bir heyecana sahne olacak. B Holü’nün fuaye alanında oluşturulacak alanda, hazır giyim sektörünün önde gelen üreticileri tedarikçi firmalarla bir araya gelecek. Manufacturing Alanı’nda yer alacak katılımcılar, 2019 ve 2020 yılının trend koleksiyonlarına yön verecek tasarımlarını sergileyecek. Manufacturing’te ağırlanacak dev hazır giyim markaları; moda tasarımcılarından yan ürün sağlayıcılarına kadar sektörün önde gelen profesyonellerine tecrübelerini paylaşma imkanı bulacak. Fashion Prime Manufacturing, iş geliştirme konusunda liderlik platformuna dönüşecek. 

İkili görüşmeler yapılacak 

Fashion Prime, yurt dışı ve Türkiye’den satın alımcıları da İzmir’de ağırlayacak. Rusya, Ukrayna, Sırbistan, Kosova, Ortadoğu ve Balkanlar’dan gelecek sektör profesyonelleri; fuara katılan firmalarla ikili görüşmeler gerçekleştirecek. 3 gün boyunca İzmir’de ticari anlaşmalar yapması beklenen satın almacılar ile katılımcıların Fashion Prime’dan mutlu dönmeleri hedefleniyor. 

Defileler ve etkinlikler göz dolduracak 

Fashion Prime – 3. Tekstil, Hazır Giyim Tedarikçileri ve Teknolojileri Fuarı, önemli etkinliklere de ev sahipliği yapacak. Fuar kapsamında katılımcı firmaların tasarımlardan oluşan defilenin yanında başka defileler de gerçekleşecek. Katılımcılar ile sektör profesyonelleri, son moda ürünleri podyumda görme fırsatı yakalayacak. Ayrıca kurulacak atölyelerde öğrenciler çeşitli bilgiler edinme imkanı bulacak. Fashion Prime fuar alanında oluşturulacak Trend Area’da, hazır giyim sektöründe kullanılan kumaşlar; etiket, lastik, fermuar, düğme, vatka gibi hazır giyim yan sanayi ürünleri ve birçok iplik çeşidi stantların içinde yer alacak özel alanlarda sergilenecek. Katılımcı firmaların kumaş ve aksesuar çeşitlerinin yanına kartvizitlerini bırakacağı alanları ziyaret eden sektör profesyonelleri, bu sayede firmalarla birebir görüşme imkanı bulabilecek. 

Sayılarla 2. Fashion Prime 

Konfeksiyon makinelerinden yan sanayiye, kumaşlardan vitrin malzemeleri ve etiketlere kadar ürün çeşitliliği açısından zengin bir içeriğe sahip olan Fashion Prime – 2. Tekstil, Hazır Giyim Tedarikçileri ve Teknolojileri Fuarı’nda İzmir başta olmak İstanbul, Bursa ve Denizli’den toplamda 107 firma yer aldı. Fashion Prime Fuarı kapsamında Arnavutluk, Azerbaycan, Bosna Hersek, Cezayir, Gürcistan, Kırgızistan, Kazakistan, Kosova, Kuveyt, Ukrayna, Rusya, Gürcistan, Irak ve Lübnan’dan alıcılar İzmir’e geldi. Katılımcılar, yurt dışından gelen alıcılar ile ikili görüşmeler gerçekleştirme olanağı buldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası