Ege Postası
Geri

Fotoğraflı yanıt: Erdoğan bir tek Erbakan'ı çaya çağırmamıştı

TBMM'de düzenlenen resepsiyonda Cumhurbaşkanı Erdoğan parti liderleriyle çay içip sohbet etti. Çaylı sohbete Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan davet edilmedi. YRP Gençlik Kolları Başkanı Melih Güner de "Tarih tekerrürden ibarettir" notu ile birlikte Necmettin Erbakan'ın bir fotoğrafını paylaşarak duruma yanıt verdi.
Fotoğraflı yanıt: Erdoğan bir tek Erbakan'ı çaya çağırmamıştı
Haberler / Politika
24 Nisan 2024 Çarşamba 13:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM’de düzenlenen 23 Nisan Resepsiyonu’nda, siyasi parti liderleriyle çay içip sohbet etti. Fakat Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın bu buluşmaya davet edilmemesi dikkat çekti.

Erbakan’ın davet edilmemesi sonrasında ilk tepki Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Başkanı Melih Güner’den geldi. Güner, Turgut Özal, Alparslan Türkeş ve Bülent Ecevit’in üçlü olarak konuştuğu ve Necmettin Erbakan’ın kenarda durduğu bir fotoğrafı paylaşarak, “Tarih tekerrürden ibarettir” notunu düşen bir paylaşım yaptı.

 

ERBAKAN ÇAĞIRILMAYINCA İLK TEPKİ GELDİ

Görüşmeye, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ise davet edilmedi. Güner, yaşananlar üzerine sosyal medya hesabından dikkat çekici bir paylaşımda bulundu. "Tarih tekerrürden ibarettir... Çay koy keçeli… Yeniden başlıyoruz" notuyla birlikte, Refah Partisi’nin kurucusu eski Başbakan Necmettin Erbakan’ın bir fotoğrafını paylaştı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenlenen resepsiyona katılan Erdoğan, daha sonra TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’la Tören Salonu’nun yanında bulunan Mermerli Salon’a geçti. Orada CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile diğer siyasi parti temsilcileri de davet edildi. (HALK TV)

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası