Ege Postası
Geri

Go-kart pistine karşı insan zinciri!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Güzelbahçe Yelki Mahallesi’nde Doğal Sit ve Tarım alanı içine Go-Kart(karting) pisti planlarını onaylaması üzerine itirazların devam etmesine rağmen asfalt dökülmesi belediye ve halk tarafından büyük bir tepki aldı. Doğa için nöbete başlanan alanda bugün de geniş katılımlı insan zinciri oluşturuldu.
Go-kart pistine karşı insan zinciri!
Haberler / Güncel
8 Ağustos 2020 Cumartesi 15:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Güzelbahçe Yelki Mahallesi'nde Doğal Sit ve Tarım alanı içine Go-Kart (karting) pisti yapılamasına tepkiler sürüyor. Bölgede iki gündür Doğa İçin Nöbetteyiz eylemi sürerken, firmaya da inşaatın mührünü kaldırarak yeniden çalışmalara başlamak istemesine tepkiler çığ gibi büyüyor.

İnşaat ruhsatı alınmadan asfalt yapılmak istenmesine karşı Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, siyasi parti temsilcileri ve Güzelbahçeliler doğa için harekete geçerken alanda nöbet tutuluyor.

Eylemciler bugün de doğayı korumak adına insan zinciri oluşturdu.

Zeytin ağaçlarının bulunduğu tarım alanında yapılmak istenen Go-Kart pistine karşı yapılan eyleme, CHP ilçe yöneticileri, Kadın ve Gençlik Kolları da katıldı.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası