Ege Postası
Geri

Güzelbahçe’de mezarlıklarda bayram hazırlığı

Koronavirüs tedbirleri kapsamında arife gününden başlamak üzere (23-24-25-26) 4 gün boyunca sokağa çıkma yasağı ilan edil. Bayramda yakınlarının mezarlarını ziyaret edemeyecek vatandaşlar için Güzelbahçe Belediyesi tüm mezarlara birer çiçek bıraktı.
Güzelbahçe’de mezarlıklarda bayram hazırlığı
Haberler / Yerel Yönetimler
23 Mayıs 2020 Cumartesi 09:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Koronavirüs dolayısıyla vatandaşların bayramda kabristanları ziyaret edemeyeceklerini söyleyen Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “Olağan üstü bir durum geçiyor ülkemiz ve dünya. Bu pandemi sürecinde Milli ve Dini Bayramlarımızı bir arada, yan yana geçiremedik. 4 günlük Ramazan Bayramı nedeniyle ülke genelinde sokağa çıkma kısıtlaması ilan edildi. Tabi vatandaşlarımız bayramlarda yakınlarının mezarlarına gidip dua edip çiçek götürmek isterler. Sokağa çıkma kısıtlaması olduğu için bu yıl gidemeyecekler. Bizler de bu süreçte halkımızın her anında yanında olduğumuzu hissettirmek için yakınlarının mezarlarına birer çiçek bıraktık.

Manevi duyguların en yoğun olduğu bu zamanlarda halkımızın daima yanındayız. Bu zor süreçler geçecek yeniden bir arada olacağımız günler olacak, bayramlarımızı birlikte geçireceğiz. Bu vesile ile halkımızın Ramazan Bayramını kutluyor, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bayramlarda buluşmak umuduyla. İyi bayramlar diliyorum” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası