Ege Postası
Geri

İGC’den Cumhuriyet’e çifte kutlama

İzmir Gazeciler Cemiyeti, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle, 29 Ekim'de "Gazeteciler Cumhuriyet'e Pedal Çeviriyor" etkinliği düzenleyecek. Cemiyet ayrıca, Ressam Nalan Afet Kuşlu’nun “Atatürk ve Türk Mitolojisiö temalı resim sergisinin düzenlenmesine katkı sağladı.
İGC’den Cumhuriyet’e çifte kutlama
Haberler / İzmir
27 Ekim 2016 Perşembe 13:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC), 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı bir dizi etkinlikle kutlayacak. İGC, 29 Ekim Cumartesi günü “Gazeteciler Cumhuriyet’e Pedal Çeviriyor" etkinliği düzenleyecek. Saat 12.30’da Tarihi Havagazı Fabrikası’ndan başlayacak etkinlik Talatpaşa Bulvarı üzerinden Cumhuriyet Alanı’na dek sürecek. Tüm İGC üyelerinin ve İzmirlilerin davetli olduğu etkinliğe, belediye başkanları ve sivil toplum örgütü temsilcileri ve bisiklet grupları da katılacak. Etkinliğe İzmirliler kendi bisikletleriyle gelebilecekleri gibi İzmir Gazeteciler Cemiyeti tarafından temin edilecek bisikletleri de kullanabilecekler. 

ATATÜRK VE TÜRK MİTOLOJİSİ 
İGC ayrıca, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve İGC’nin 70’inci kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında, Ressam Nalan Afet Kuşlu’nun “Atatürk ve Türk Mitolojisiö temalı resim sergisinin düzenlenmesine katkı sağladı. Ressam Nalan Afet Kuşlu’nun kızı Lalifer Balibeyoğlu’nun hazırladığı sergi 28 Ekim’de saat 18.00’de açılış töreni ve kokteyl ile başlayacak, 8 Kasım’da son bulacak. Etkinlik Konak Belediyesi Güzelyalı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

“CUMHURİYET KAZANIMLARINA SAHİP ÇIKACAĞIZ"
İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen, Cumhuriyet kazanımlarına sahip çıkmak üzere yola çıktıklarını söyledi. Cumhuriyetin en önemli değerlerinden birinin yurttaşlık bilinci olduğunu kaydeden Dikmen, şunları söyledi:

“Bu kazanımları sonsuza dek yaşatmak için tüm gücümüzle çalışacağız. Bu kapsamda hem spor hem de sanata destek veriyoruz. Halkımızı bu yönde teşvik etmek için tüm gazetecilerle birlikte 29 Ekim Cumartesi günü pedal çevireceğiz. Ayrıca ülkemizin yetiştirdiği önemli ressamlardan Nalan Afet Kuşlu’nun sergisini de düzenlenmesine destek veriyoruz. Bu sergiye de tüm İzmirlileri davet ediyoruz. Hem Mustafa Kemal Atatürk’ü hem de Cumhuriyet’i unutturmayacağız." (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası