Ege Postası
Geri

Tüm Yerel Sen üyelerinden coşkulu Cumhuriyet kutlaması

Cumhuriyetin 93. kuruluş yılında Birleşik Kamu İş Konfederasyonu'na bağlı Tüm Yerel Sen Sendikası Bayraklı Yüzme Havuzu'ndaki Cumhuriyet Resepsiyonunu coşkuyla kutladı.
Tüm Yerel Sen üyelerinden coşkulu Cumhuriyet kutlaması
Haberler / İzmir
27 Ekim 2016 Perşembe 10:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Gece Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Yoğun ilginin olduğu geceye Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Genel Başkanı Hasan Kütük MYK Üyeleri, Barış Düdü, Semra Pektopal, Tüm Yerel Sen Genel Sekreteri Arap Mucur, MYK Üyesi Arif Alel Genel Sağlık İş İzmir Şube Başkanı Alper Zobarlar, Büro İş İzmir Şube Başkanı Soner Sönmez, Eğitim İş 2 Nolu Şube Başkanı Prof. Dr. Ömer Lütfi Değirmenci, Eğitim İş 4 Nolu Şube Başkanı Haşim Karaman,Tüm Yerel Sen Aydın Şube Başkanı Levent Çoşkun, CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, İzmir Baro Başkanı Aydın Özcan, CHP Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar, Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya , Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, meclis üyeleri, 68'liler Platformu Başkanı Okan Yüksel, ÇÖYDER Genel Başkanı Vedat Başer ile sendika yöneticileri ve çok sayıda Cumhuriyet sevdalısı katıldı.

Gecenin süprizinde Cumhuriyetin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e benzerliği ile dikkat çeken Göksel Kaya ile Senem Köse Latife hanımı canlandırarak kısa bir vals gösterisi yaptı ardından Gaziemir Belediyesi Halk Dansları Topluluğundan iki öğrenci yaptığı Vals ile salondaki izleyicilerden tam not aldı.

Diğer bir süprizde ise Sanatçı Faruk Demir sahneye çıkarak salondakilerle birlikte o meşhur “ Sarı Saçlım Mavi Gözlüm”ü söyledi.

Bayraklı Belediyesi'nin ödüllü Halk Dansları Topluluğu zeybek gösterisiyle de geceye renk kattı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası