Ege Postası
Geri

Kaya'dan 'Affetmenin dayanılmaz hafifliği'

bugüne kadar gerçekleştirdiği kişisel gelişim seminerleri ve meditasyonlarla binlerce kişiye ulaşan reiki master teacher, NLP uzmanı, melek koçu ve bireysel danışman İkbal Kaya, Selçuk'taki Yedi Bilgeler Şarapevi'nde zihinsel arınma semineri düzenliyor
Kaya'dan 'Affetmenin dayanılmaz hafifliği'
Haberler / İzmir
27 Ekim 2016 Perşembe 10:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sonbaharın gelmesi ile havaların da etkisi ile hem bedensel hem de ruhsal olarak enerjimizde bir azalma yaşarız. Yaz aylarında güneşin, denizin ve pırıl pırıl havanın verdiği enerji bu aylarda yerini biraz daha melankoliye, duygusallığa bırakma eğilimi gösterebilir.

Son zamanlarda Türkiye turizminde her koyun hınca hınç dolmasıyla birlikte insalar alternatif tatil planlarına doğru eğilim gösterdi. Bu kapsamda sanat tatilleri, hikaye seminerleri vb. pek çok seçenek arasında en derin ve uzun yolculuk kapsamında “içsel yolculuk” teması günümüzün trendlerinde üst sıralardaki yerini koruyor.

Hepimiz biraz rahatlamak, güzelce vakit geçirmek, farklı deneyimler kazanmak ve kendimize güzel bir hikaye yaratma isteği bir yolculuğa çıkarız. Bu kapsamda bugüne kadar gerçekleştirdiği kişisel gelişim seminerleri ve meditasyonlarla binlerce kişiye ulaşan reiki master teacher, NLP uzmanı, melek koçu ve bireysel danışman İkbal Kaya, üzüm bağları, lavanta bahçeleri, taş konaklar arasında yer alan İzmir’in sevimli kasabası Selçuk’ta yer alan 7 Bilgiler Şarapevi’nde zihinsel arınma semineri düzenliyor.

Yapamadıklarınızdan dolayı kendinizi, size yapılandan dolayı diğerlerini affederek fiziksel, ruhsal ve duygusal iyileşmeye başlamak için önemli bir adım atacağınız etkinlikle birlikte, şehrin kalabalığı ve sonbaharın ağırlığı içerisinde tüy gibi hafiflemiş olarak evinize döneceksiniz

Etkinlik kapsamında katılımcılara bilinçaltı çalışmaları, kuantum ve meditasyon uygulamalarıyla nasıl zihinlerini programlayabileceğini anlatacak olan İkbal Kaya yaz mevsiminin bitmesiyle yoğun bir iş temposunun yükünü sırtlanmadan önce zihinsel ve duygusal olarak temizlik, arınma ve yenilenmenin tam zamanı olduğunu dile getiriyor.

Geçmişi Serbest Bırak", “Her Fiziksel Rahatsızlığın Altında Yatan Duygusal Mesaj", "Olumlu Düşüncenin Ruhsal, Fiziksel ve Duygusal Şifası", "Kendini Keşfet, Yeniye Yer Aç" ve "Kendinizi Tekrar Sevebilir Misini? başlıkları ile gerçekleşecek seminerde siz de alternatif bir hafta sonu tatili seçeneği olarak İkbal Kaya’nın 5-6 Kasım tarihlerinde İzmir Selçuk’taki 7 Bilgeler’de vereceği “Geçmişi Geride Bırak, Yeni Hayatını Yarat” semineriyle derin zihinsel ve içsel bir yolculuk yapabilir sonbahar detoksuna ruhunuzdan başlayabilirsiniz.

5-6 Kasım tarihlerinde İzmir-Selçuk'taki Yedi Bilgeler Otel ve Şarapevi’nde düzenlenecek seminer programına katılımın sınırlı sayıda olduğu detaylı belirtelim.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası