Ege Postası
Geri

Selçuk Kent Konseyi'nin başkanı Tozlu

İzmir'in Selçuk İlçesi'nde 8'inci Olağan Genel Kurul Toplantısı'nı yapan ve başkanlık için iki adayın yarıştığı Selçuk Kent Konseyi'nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı 39 oy ile Emekli - Sen Selçuk Temsilcisi Atay Tozlu oldu. 
Selçuk Kent Konseyi'nin başkanı Tozlu
Haberler / İzmir
26 Ekim 2016 Çarşamba 16:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Selçuk Belediyesi Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Salonu'nda düzenlenen Kent Konseyi 8.Olağan Genel Kurul Toplantısı'na Selçuk Kent Konseyi Üyeleri ile AK Partili Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı ve çok sayıda Selçuklu vatandaş katıldı. İki yıl önce Kent Konseyi'ni kurduklarını anlatan Başkan Bakıcı, yeni seçilen yönetim kurulu üyelerinin 3 yıl görev yapacaklarını belirterek, "Yeni seçilen arkadaşlarımızın bu süreç içesinde ilçemize büyük katkılar koyacaklarına ben yürekten inanıyorum. Bu oluşumu hiçbir zaman ele geçirme gayreti içesinde olmamalıyız. Ben bu anlamda önceki yönetim kurulu başkan ve yürütme kurulu üyelerine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Yeni seçilen arkadaşlarımıza da görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

İki adayın yarıştığı ve 74 genel kurul üyesinin oy kullandığı seçimde 39 oy alan emekli öğretmen Atay Tozlu Selçuk Kent Konseyi'nin başkanı oldu. Diğer aday Avukat Zahide İlki ise 35 oy aldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası