Ege Postası
Geri

İZTO'dan sığınma evlerindeki annelere özel kutlama

İzmir Ticaret Odası, eşinden şiddet gördüğü için devletin güvencesindeki sığınma evlerinde kalan kadınları Anneler Günü'nde unutmadı.
İZTO'dan sığınma evlerindeki annelere özel kutlama
Haberler / İzmir
9 Mayıs 2020 Cumartesi 12:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZTO 5'inci Süs Bitkileri, Peyzaj ve Ev Hayvanları Grubu üyeleriyle gerçekleştirilen iş birliği kapsamında, eşinden şiddet gördüğü için devletin güvencesindeki sığınma evlerinde kalan kadınları Anneler Günü'nü kutladı. Sığınma evlerinde kalan annelere, 'yeşeren' anlamına gelen 'Kalanchoe' saksı çiçekleri, 'Yanınıza gelemesek de sevginiz kalbimizde. Anneler Gününüz Kutlu Olsun' kartlarıyla iletildi.

Koronavirüs salgınının hem yaşam hem çalışma hayatındaki koşulları neredeyse kökünden değiştirdiğini ifade eden İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, "Eskiden bizim için normal olan her şey şimdi tamamen değişiyor. Ancak, bu değişim ya da karşılaştığımız kısıtlamalar, 'Anneler Günü' gibi anlamlı günleri, bizler için daha da değerli kılıyor. Sokağa çıkma yasağı sebebiyle hayatın kaynağı olan annelerimizin fiziken yanlarında olup ellerini öpemesek de onların sevgisinin her zaman kalbimizde olduğunu bu çiçeklerle ifade etmek istedik. 5'inci Süs Bitkileri, Peyzaj ve Ev Hayvanları Grubu'muzun iş birliğiyle sığınma evlerinde kalan annelerimiz için gerçekleştirilen bu anlamlı etkinlikte emeği geçen tüm üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası