Ege Postası
Geri

İl Başkanı Sürekli'den Menemen açıklaması: Artık icraat zamanı

Menemen Belediyesinde yenilenen kura çekimi sonucu Başkan Vekili olarak AK Parti’nin adayı Aydın Pehlivan belirlendi. Gelişme AK Parti cephesinde sevinç yaratırken, İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, "Menemen'in kaybedecek bir dakika bile vakti yok. Artık icraat zamanı." dedi.
İl Başkanı Sürekli'den Menemen açıklaması: Artık icraat zamanı
Haberler / Yerel Politika
13 Ocak 2021 Çarşamba 15:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Menemen Belediyesinde yenilenen kura çekimi sonucu Başkan Vekili olarak AK Parti’nin adayı Aydın Pehlivan belirlendi.

İzmir Valiliği tarafından Başkan Vekili olarak görevlendirilen İzmir Vali Yardımcısı Hulusi Doğan, Menemen Belediye Meclisini bugün ikinci kez olağanüstü topladı. Toplantıda gündemin tek maddesi olan Başkan Vekilliği için kura çekimi gerçekleştirildi. 

Doğan tarafından yapılan kura çekimi sonucu torbadan Başkan Vekili olarak AK Parti’nin adayı Aydın Pehlivan çıktı.

AK Parti cephesinde sevinç yaratan gelişme sonrası Egepostası'na konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli,  "Süreç geride kaldı. Menemen'in kaybedecek bir dakika bile vakti yok. Artık icraat zamanı. Başkan Vekili seçilen arkadaşın önünde Menemen'e hizmet etme görevi var. Bize düşen görev de AK Parti İzmir İl Teşkilatı ve milletvekilleriyle ona destek olmak. Bunun dışındaki polemik ve kavgalar bizi ilgilendirmez. Bunlar bizim dışımızda. Bir itiraz olursa da süreç kendiliğinden yürür." dedi.

Öte yandan Başkan Sürekli CHP'den yapılan açıklamalara ise cevap vermeyeceğini belirtti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası