Ege Postası
Geri

İl Başkanı Yücel'den dayanışma mesajı: Birlikte aşacağız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, koronavirüs salgını nedeniyle evinden çıkamayan ve yardıma ihtiyacı olan İzmirlilere destek veren İzmir’de Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerin teyakkuzda olduğuna dikkat çekerek, dayanışma mesajı verdi.
İl Başkanı Yücel'den dayanışma mesajı: Birlikte aşacağız
Haberler / Yerel Politika
25 Mart 2020 Çarşamba 18:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, korona virüsü ile mücadele İzmir Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin 65 yaş üstü ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara verdiği hizmete dikkat çekerek sosyal medyadan açıklamalarda bulundu.

İl Başkanı Deniz Yücel belediyelerin çalışmalarından bazı fotoğraflarla birlikte şu paylaşımı yaptı:

"Bu zor günleri dayanışmayla birlikte aşacağız. İzmir’de başta büyükşehir belediyemiz olmak üzere tüm belediyelerimiz, vatandaşımızın ihtiyaçlarını karşılamak için teyakkuzda. Çeşitli kurumların da katkı verdiği ekipler, ihtiyaç sahipleri ve 65 yaş üstü vatandaşlarımızın ilaç, gıda ve tüm ihtiyaçlarını “evde kalsınlar” diye kapı kapı dolaşarak gideriyorlar. Ayrıca bu süreçte doğadaki diğer canlıları da unutmuyoruz."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası