Ege Postası
Geri

İzmir Metro ‘kapalı gişe’

Metro A.Ş., istasyonlarını boya, badana ve tadilatla bakıma alırken, güzelleştirme çalışmaları, gişelerde yaşanan sıkıntıların gölgesinde kaldı. Kart yükleme makinalarının bozuk, gişelerin kapalı olduğu istasyonlarda vatandaşlar isyan ediyor. Makinalar arızalı, görevli yok
İzmir Metro ‘kapalı gişe’
Haberler / İzmir
24 Şubat 2017 Cuma 13:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI – İzmir’deki Metro istasyonlarında ‘yükleme’ sorunu yaşanıyor.  Trene binmek için geldikleri istasyonlarda kartlarına para yükletmeye çalışan, ancak makinaların bozuk, gişelerin ise kapalı olduğunu gören vatandaşlar büyük tepki gösteriyor.

İzmirim kart makinalarının sık sık arıza yaptığını belirten yolcular, “Ya para yutuyor ya da parayı kabul etmiyor, üstelik para üstü vermiyor. Bozuk parası olmayan veya makinaya para beğendiremeyen vatandaşlar, gişeye yöneldiğinde ise kapalı buluyor” dedi.

Kimi istasyonların gişelerinin 13.00’ten önce, kimilerinin 16.00’dan önce açılmadığını belirten vatandaşlar, görevlilere nedenini sorduklarında “Personel yok” yanıtı aldıklarını belirtiyor.

“Milyon dolarlık Metro A.Ş.’nin gişeleri böyle bir gerekçe ile kapalı tutması anlaşılır gibi değil” diyen vatandaşlar, ayrıca çoğu gişede İzmirim kart satışı olmadığını da savundu, yetkililerin soruna çözüm bulmasını istedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası