Ege Postası
Geri

İzmir'de bir ilk: Efes'ten Bergama'ya pedal çevirecekler

İzmir'in Selçuk İlçesi'nde bu yıl ilk kez düzenlenecek 'UNESCO Dünya Mirası Yolunda' etkinliği kapsamında 250 amatör bisikletçi, Efes Antik Şehri'nden Bergama'daki Akropol'e kadar yaklaşık 185 kilometre boyunca pedal çevirecek.
İzmir'de bir ilk: Efes'ten Bergama'ya pedal çevirecekler
Haberler / Spor
22 Ağustos 2016 Pazartesi 14:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bergama ve Selçuk Belediyeleri işbirliği, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka Belediyesi ve İzmir Kalkınma Ajansı'nın (İZKA) desteği ile 24 – 25 Eylül tarihlerinde 'UNESCO Dünya Mirası Yolunda' adıyla bisiklet turu düzenlenecek. CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP'li Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ve AK Partili Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı'nın ev sahipliğinde gerçekleşecek organizasyonun ilk gününde Yüksek Sadakat Grubu Karşıyaka, Bostanlı sahilinde halka açık bir konser verecek.

Her yıl Eylül ayının son haftasında düzenlenmesi planlanan UNESCO Dünya Mirası Yolunda organizasyonunun tanıtımı için 25 Ağustos Perşembe günü bilgilendirme yapılacağı bildirildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası