Ege Postası
Geri

İzmir göbeğinde yok böyle cahillik!

Vaka sayısının ve ölümlerin gün geçtikçe arttığı koronavirüs salgını ile mücadelede uzmanların sokağa çıkılmaması yönündeki ikazları sürerken, İzmirliler sahillere akın etti! Öte yandan İzmir'de 65 yaş ve üstündeki vatandaşlar yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında alınan sokağa çıkma kısıtlamasına genel olarak uydu, dışarı çıkan bazı vatandaşlar ise uyarılarak evlerine gönderildi.
İzmir göbeğinde yok böyle cahillik!
Haberler / İzmir
22 Mart 2020 Pazar 16:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI - İzmir’in ‘lüks’ semtlerinden olan Bostanlı’da, koronavirüs salgınına yönelik yapılan tüm uyarılara rağmen bir grup vatandaş hiçbir virüs tehdidi yokmuşçasına sahile akın ederek nargile içti, okey oynadı! İzmir’e hiç yakışmayan ve görenleri şaşkına çeviren bu fotoğraf, sosyal medya gündemine oturdu ve büyük tepki topladı.

 65 yaş üstü vatandaşlar uyarılarak evlerine gönderildi

Koronavirüs tedbirleri kapsamında vatandaşların sokağa çıkmaması için yapılan çağrılar doğrultusunda İzmir'de çok sayıda yaşlı vatandaş, çağrıya uyarak evinde kaldı.

155'i arayıp polisten yardım isteyen 65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçları da polis ve belediye ekiplerince giderildi.

Öte yandan, yasağa uymayarak dışarı çıkan 65 yaş ve  üstündeki bazı vatandaşlar da polis ekiplerince uyarıldı ve evlerine dönmeleri sağlandı. 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası