Ege Postası
Geri

Karabağlar'da 'evet' seferberliği

AK Parti Karabağlar'da 'evet' kampanyası için sahaya inildi. Tüm teşkilat sahaya indi
Karabağlar'da 'evet' seferberliği
Haberler / Yerel Politika
26 Mart 2017 Pazar 10:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AK Parti Karabağlar İlçe SKM Başkanlığı tarafından düzenlenen programda haftasonu Karabağlar'da 'Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Anayasa Değişikliği' halk oylamasıyla ilgili olarak 'evet' sefeberliği ilan edildi.

Karabağlar İlçe sınırları içindeki bu 'evet' seferberliğine AK Parti İzmir Milletvekilleri Hamza Dağ, Mahmut Atilla Kaya, Kerem Ali Sürekli, Hüseyin Kocabıyık ve Necip Kalkan, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten, AK Parti Karabağlar İlçe SKM Başkanı İrfan Doğruca, Karabağlar Belediyesi'nin AK Partili meclis üyeleri, AK Parti Karabağlar ilçe kadın ve gençlik kolları üyeleri katıldı.

AK Partili milletvekilleri ilçeden kendilerine katılan parti üyeleriyle birlikte ekipler halinde dolaşarak, vatandaşlara 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasında 'Anayasa Değişikliği'ne neden evet denilmesinin gerekliliğini ve önemini anlattılar. Kararsız seçmen kısmında olan ve soruları olan vatandaşların sorularını da cevaplayan Milletvekilleri ve başkanlar, sabah başladıkları 'evet' seferberliğini akşamın geç saatlerine kadar ilçede görev yaparak sürdürdü. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası