Ege Postası
Geri

Kargo ile uyuşturucu ticaretine suçüstü

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, bir ihbarı değerlendiren polis, kargo ile gerçekleştirilen uyuşturucu sevkiyatını ortaya çıkardı. 2 kilo esrar ele geçirilirken, kargoyu teslim alan 3 kişi suçüstü yakalandı.
Kargo ile uyuşturucu ticaretine suçüstü
Haberler / 3. Sayfa
17 Mayıs 2020 Pazar 22:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki bir kargo şirketi ile esrar sevkiyatı gerçekleştirileceği bilgisini aldı. Bunun üzerine hareke geçen ekipler, kargo firmasının şubesini izlemeye başladı. Bu sırada, H.I.(39), E.B.(39)  ve M.Y.(24) isimli şüpheliler içerisinde uyuşturucu bulunan kargoyu almaya geldi. Şüpheliler kargoyu teslim aldıkları sırada, polis ekipleri suçüstü yaptı.

Operasyonda 2 kilo esrar ele geçirilirken, 3 şüpheli de gözaltına alındı. Emniyete götürülen şüpheliler, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan şüphelilerden H.I. tutuklanırken, E.B. ve M.Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Operasyonda ele geçirilen esrar maddesi ise polis ekipleri tarafından imha edildi.  (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası