Ege Postası
Geri

Karşıyaka'da Doğukan iddialı

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta koronavirüs salgını yüzünden verilen arada sezonun yeniden başlayacağı tarihi bekleyen Karşıyaka’nın genç yıldığı Doğukan İnci gol krallığı yarışında iddialı konumda.
Karşıyaka'da Doğukan iddialı
Haberler / Spor
26 Mart 2020 Perşembe 15:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ligde 24 maçta 12 kez rakip fileleri havalandıran, takımda yaptığı asistlerle de zirvede olan 21 yaşındaki futbolcu sezon sonunda krallık tacını takmayı hedefliyor. Karşıyaka'nın yer aldığı 2. Grup'ta lider Kocaelispor'un forveti Yakup Alkan attığı 14 golle krallık yarışında ilk sırada bulunuyor.

Doğukan'ın yanı sıra yine Kocaelispor'dan Gökdeniz, Derincespor'dan Cihan ve Payasspor'dan Mümin'in de 12'şer golü var. Dünya ve ülkemizi sarsan salgın yüzünden lige verilen arada bireysel olarak çalışmalarını sürdüren Doğukan İnci, "Takımımın başarısı için sahada elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Oynadığım pozisyondan dolayı gole yakınım. İnşallah sezon başladığı zaman hem şampiyonluk kupasını hem de gol kralı tacını Karşıyaka'ya getiririz" diye konuştu. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası