Ege Postası
Geri

Altay'da Cihan eldivenleri bırakmadı

TFF 1. Lig’de bir üst lig hesabı yapan Altay’da bu sezon başı Sait Karafırtınalar döneminde forma şansı bulamayan kaleci Cihan Topaloğlu, Ali Tandoğan ve Yalçın Koşukavak’ın vazgeçilmezi oldu.
Altay'da Cihan eldivenleri bırakmadı
Haberler / Spor
26 Mart 2020 Perşembe 09:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TFF 1'inci Lig temsilcisi Altay'da sezon başında üçüncü kaleci konumunda olan Cihan Topaloğlu, bulduğu şansı iyi değerlendirerek siyah beyazlı takımın 1 numaralı file bekçisi olmayı başardı. Ligde ilk 13 maçta forma şansı bulamayan tecrübeli kaleci ilk kez 14'üncü haftadaki Osmanlıspor deplasmanında görev aldı. Eski teknik patron Sait Karafırtınalar'ın görevden alınmasının ardından Osmanlı önünde Cihan'ın kaleyi korumasına o dönem sportif direktör olan Özden Töraydın ile şimdi aynı görevi yürüten Murat Uluç karar verdi.

Daha sonra teknik patronluk koltuğuna oturan Ali Tandoğan, eldivenleri Osmanlıspor deplasmanında tribünden izlediği Cihan'a teslim etti. Ali Tandoğan'ın ardından üçüncü teknik adam olarak göreve getirilen Yalçın Koşukavak da şimdiye kadar kaleci tercihini Cihan'dan yana kullandı. Sezon başında dönüşümlü olarak Altay'ın kalesini koruyan iki kaleciden Aydın son dönemde kadroda yer bulamezken, Emre ise yedek kaleci olarak kulübede bekledi. Son 15 maçta eldivenleri kaptırmayan 28 yaşındaki kaleci Cihan, bu periyotta 12 gol yedi.

"KENDİMİ HAZIR TUTTUM"

Altay'a Süper Lig hedefiyle geldiğini kaydeden Cihan Topaloğlu, sezon başından beri her an görev alacakmış gibi kendisini hazır tuttuğunu ifade ederek, "Sezonun ilk başlarında Emre ve Aydın ile büyük rekabet yaşadık. O süreçte onlar forma giydi. Ben fazla forma şansı bulamadım. Ancak ben her an kendimi oynayacakmış gibi hazır tuttum. Osmanlıspor ile oynanan maçta forma şansı buldum. Takım içinde her mevkide yaşanan rekabetten Altay kazançlı çıkıyor. Süper Lig'e çıkmak için tüm takım arkadaşlarımla birlikte elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası