Ege Postası
Geri

Karşıyaka'nın fikstür avantajı

TFF 3. Lig 2. Grup'ta Play-Off mücadelesi veren Karşıyaka, önümüzdeki 4 haftalık süreçte kümede kalma mücadelesi veren takımlarla karşı karşıya gelecek.
Karşıyaka'nın fikstür avantajı
Haberler / Spor
28 Ocak 2020 Salı 14:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yeşil-kırmızılılar, bu periyodu en az kayıpla atlatarak ilk 5'in iddialı ekiplerinden biri olmayı hedefliyor. Bu hafta evinde düşme hattındaki Erbaaspor'u konuk edecek Kaf-Kaf, daha sonra üst üste lige tutunma savaşı veren 1877 Alemdağspor (D), Fatsa Belediyespor ve Kemerspor 2003'le (D) kozlarını paylaşacak. 

Ligde hiçbir maçın kolay geçmediğini dile getiren Teknik Direktör Soner Tolungüç, "Alt gruptaki takımlar can havliyle oynuyor. Hiçbir rakibi küçümsemeden aynı ciddiyetle mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi. Öte yandan yönetim transfer yasağını kaldırmak için kulüpten alacaklı eski futbolcu ve teknik adamlarla görüşmelerini sürdürüyor. Alacaklılardan muvafakatname talep eden Kaf-Kaf, ara transfer döneminin son günü olan cuma güne kadar transfer tahtasını kaldırmayı planlıyor. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası