Ege Postası
Geri

Kocaoğlu'ndan yeni rektörlere 'hayırlı olsun' ziyareti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 9 Eylül ve Ege Üniversitesi’nin yeni rektörlerini makamlarında ziyaret etti, görevlerinde başarılar diledi. Kocaoğlu işbirliği mesajları verdi
Kocaoğlu'ndan yeni rektörlere 'hayırlı olsun' ziyareti
Haberler / İzmir
22 Ağustos 2016 Pazartesi 14:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, göreve yeni atanan Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Hoşcoşkun'u ziyaretinde "Büyükşehir Belediyesi olarak üniversitelerimizle işbirliği içinde çalışıyoruz. Bundan sonra da hep birlikte olacağız, problemlerimizi birlikte çözeceğiz. Elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz" dedi. E.Ü. Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Hoşcoşkun ise şunları söyledi:

“Başkanımız, bize İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin selamını getirdi. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı gerçekten çok mutlu olduk. Sayın Başkanımızı Bornova’dan da tanıştığımız bir hemşehrimiz. İnanıyorum ki, bundan sonra ziyaretlerimiz daha sık olacak ve karşılıklı olarak birbirimize faydalı olacağız. Üniversite ve belediye olarak İzmir için birlikte çalışacağız. Üniversitelerin bulunduğu şehirle bütünleşmesi gerekiyor. Bu sadece belediyecilikle ilgili değil, diğer kurumlarla da ortak çalışılması gerekiyor."

KASMANI 'DA ZİYARET ETTİ

Kocaoğlu, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kasman’ı da makamında ziyaret ederek, ‘Hayırlı olsun’ dedi. 

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Kasman’a, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Türkay Baran, Prof. Dr. Banu Esra Aslanertik ve Prof. Dr. Hale Ören eşlik ederken, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden bir grup bürokratın da katılımlarıyla samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette, Dokuz Eylül Üniversitesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi arasında daha sıkı bir işbirliği içinde çalışılmasına yönelik mutabakat ifade edildi. Rektör Prof. Dr. Kasman, Başkan Kocaoğlu’nun ziyaretinden duyduğu mutluluğu ifade ederek başladığı konuşmasında Dokuz Eylül Üniversitesi’nin, İzmir’in farklı yerlerindeki yerleşkeleri ile yaygın konumlanması nedeniyle başta ulaşım ve peyzaj olmak üzere ciddi sorunları bulunduğunu ifade etti. Büyükşehir Belediyesi ile ortak projeler geliştirilmesi gerektiğine işaret eden Rektör Prof. Dr. Kasman, ulaşım konusunda acil desteğe ihtiyaç duyulduğunu Dokuz Eylül Üniversitesi Yerleşkelerinin peyzaj düzenlemeleriyle daha çekici hale getirilmesi için de Büyükşehir Belediyesi’nin desteği gerektiğini vurguladı. Rektör Prof. Dr. Adnan Kasman, Dokuz Eylül Üniversitesi’nin de sahip olduğu akademik donanımı, geniş insan kaynakları aracılığıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne her zaman ve her türde destek vermeye hazır olduğuna dikkat çekti. Başkan Kocaoğlu da İzmir için birlikte daha fazla çalışılması gerektiğini ifade etti.(DHA)

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası