Ege Postası
Geri

Menemen'de AK Parti'den CHP'ye transferde şok iddia: İş görüşmesi diye kandırdılar

AK Parti Menemen Gençlik Kolları Başkanı Haldun Çakmak ve yönetim kurulu üyelerinin CHP'ye transfer olduğu iddialarına ilişkin AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları ve Menemen Gençlik Kollarından açıklama geldi. Menemen Gençlik Kolları üyelerinin istifasına ilişkin medyaya düşen haberlerin gerçeği yansıtmadığı iddia edildi. CHP'ye geçtiği belirtilen gençlerin, "İş görüşmesi" diye kandırılarak CHP'ye götürüldükleri öne sürüldü. Menemen'de AK Parti'den CHP'ye transferde şok iddia:
Menemen'de AK Parti'den CHP'ye transferde şok iddia: İş görüşmesi diye kandırdılar
Haberler / Yerel Politika
18 Temmuz 2019 Perşembe 17:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AK Parti Menemen Gençlik Kolları Başkanı Haldun Çakmak ve yönetiminin CHP'ye transfer olduğu dünkü törenin ardından, AK Parti kanadından ilginç bir açıklama ve iddia geldi. CHP'de dün akşam yapılan törende rozetleri takılan gençlerden bazıları, "Haldun Çakmak iş görüşmesine gidiyoruz dediği için gittik" dedi, kandırıldıklarını öne sürdü.

AK Parti Gençlik Kolları, yaptığı yazılı açıklamada partili gençlerin CHP'ye katılımlarının söz konusu olmadığını, fotoğraf karesinde yer alan şahıslardan sadece AK Parti Menemen İlçe Gençlik Kolları eski Başkanı Haldun Çakmak'ın CHP'ye geçtiğini savundu. Haldun Çakmak'ın kendilerini kandırdığını ileri süren AK Partili gençler, "Biz iş görüşmesi diye gittik. Eski Gençlik Kolları Başkanı Haldun Çakmak, bize iş görüşmesine gideceğiz dedi diye gittik. Partimizden üyeliğimizi silmedik ve CHP’ye de üye olmayı hiç düşünmedik. AK Parti Eski Gençlik Kolları Başkanı tarafından kandırıldık” diye konuştu.

GENÇLİK KOLLARI’NDAN İSTİFAYA İLİŞKİN JET YANIT

İddialarla ilgili AK Parti İzmir İl Gençlik Kollarından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“AK Parti kuruluşundan bu güne kadar demokrasinin üstünlüğünü savunmuş, her daim milletinin kararını ilke edinmiş bir partidir. Ülkemize yaptığı nice hizmetlerin yanında anti demokratik uygulamalara maruz kalan da hep kendisi olmuştur. AK Parti’ye gönül veren gençlik bugüne kadar tamamen gönüllü olarak liderinin arkasındaki sağlam duruşuyla ve ülkesine hizmet etme aşkıyla tanınmış bir gençliktir. Kişisel çıkarları ön plana alan ve bu çıkarlar uğruna oyunlar kurabilecek zihniyetlerin karşısında dimdik durmuş bir gençliktir. Bugün yaşanan olayların sahne arkasındaki bahsedilmeyen gerçekliği, etik değerlerimiz adına olay sahipleri ve bizlerin arasında sonsuza dek kalacaktır.”

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası