Ege Postası
Geri

Menemenspor'da genç Murat alkış topladı

Tarihinde ilk kez mücadele ettiği TFF 1. Lig'in açılış maçında Giresunspor'u deplasmanda 2-0 yenerek sezona iyi bir başlangıç yapan Menemenspor'da genç oyuncu Murat Elkatmış performansıyla tüm dikkatleri üzerine çekti.
Menemenspor'da genç Murat alkış topladı
Haberler / Spor
18 Ağustos 2019 Pazar 12:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sarı-lacivertli kulübün altyapısında yetişip geçen sezon profesyonel yapılan 18 yaşındaki sol kanat, tekniği ve süratiyle maça damga vuran isimlerden biri oldu. U19 Milli Takım Teknik Direktörü Ahmet Ceyhan, maçın ardından Menemenspor teknik ekibini arayıp Murat Elkatmış'ı çok beğendiğini dile getirdi. 

Ceyhan'ın Murat'ı milli takıma davet edeceğini söylediği öğrenilirken, teknik direktör Ramazan Kurşunlu'nun da genç oyuncunun Türk futbolunda önemli yerlere geleceğini ifade ettiği vurgulandı. Sportif Direktör Cenk Laleci ise altyapıya çok fazla değer verdiklerini söyledi.

Laleci, "Mevcut kadromuzda çok yetenekli gençler var. Menemenspor olarak onların üzerine titreyeceğiz. Murat gibi birçok genç oyuncuyu kazandıracağız. Deneyimli ve genç isimlerin en iyi şekilde harmanlandığı, uyumun çok iyi olduğu bir takıma sahibiz" diye konuştu.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası