Ege Postası
Geri

Narlıdere’nin sokakları dezenfekte edildi

Narlıdere Belediyesi, yeni tip Koronavirüs tedbirleri kapsamında ana arterler ile vatandaşların yoğun olarak kullandığı sokak ve kaldırımları yıkayarak dezenfekte etti. Başkan Ali Engin de çalışmaları yerinde inceledi, “Lütfen evlerinizde kalın” dedi.
Narlıdere’nin sokakları dezenfekte edildi
Haberler / Yerel Yönetimler
24 Mart 2020 Salı 11:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Narlıdere Belediyesi, insan sağlığını tehdit eden Koronavirüse karşı alınan önlemler kapsamında, dezenfekte çalışmalarını hızlandırdı. Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Mithatpaşa Caddesi, Güngören Caddesi ve ana arterler ile vatandaşların yoğun olarak kullandığı sokak ve kaldırımları dezenfektanlı su ile yıkadı. Tüm sokaklar fırça ile temizlendi. Çalışmaların aralıksız olarak tüm sokaklarda devam edeceği belirtildi.

“BİRLİKTE AŞACAĞIZ”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Koronavirüsün yayılmasını önlemek amacıyla tüm tedbirlerimizi aldık ve imkanlarımızı seferber ettik. İnşallah bu beladan en kısa zamanda kurtulacağız. Vatandaşlarımızın mecbur kalmadıkça sokağa çıkmamasını rica ediyoruz. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası