Ege Postası
Geri

SP Adayı Özüdoğru, Kemalpaşa’da duygu seliyle karşılandı

Seçim çalışmaları kapsamında Kemalpaşa’ya giden Saadet Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Özüdoğru, on yıl belediye başkanlığı yaptığı ilçeye adeta çıkarma yaptı.
SP Adayı Özüdoğru, Kemalpaşa’da duygu seliyle karşılandı
Haberler / Yerel Politika
18 Mart 2014 Salı 11:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Yüz kişilik bir ekiple ilçe gezisi yapılan Kemalpaşa’da halkla Özüdoğru arasında büyük bir duygu yoğunluğu yaşandı. Saadet Partisi Kemalpaşa Adayı Arif Gemici ile birlikte esnaf ve kahvehane ziyaretleri yapan Özüdoğru, Armutlu, Örnekköy, Sütçüler ve Ulucak mahallelerini de gezdi. Bir vatandaşın ‘başkanım sizi tekrar aramızda görmek istiyoruz’ sözleri karşısında duygulanan Özüdoğru ‘ben de sizleri özledim, sizlerle onur duyuyorum’ diyerek duygularını ifade etti. Kemalpaşalıların yakın ilgi gösterdiği ziyaret sırasında bir bayan, Saadet Partisi adayları Özüdoğru ve Gemici’ye çiçek takdim edip nazar boncuğu taktı. Saadet heyeti daha sonra ilçenin kapalı pazar yerini dolaştı. Burada da halkın büyük ilgisi ile karşılaşan Mehmet Ali Özüdoğru’yla fotoğraf çektirmek isteyenler sıraya girdi. Bir vatandaş ise “Kemalpaşalılar seni tanır, İzmirliler de seni tanısın. Özüdoğru bu, her şeyi doğru, inşallah kazanırsın” sözleri ile desteğini dile getirdi.
Daha sonra seçim bürosu açılışında toplanan Kemalpaşalılara seslenen Özüdoğru, Saadet Partisi Kemalpaşa adayı Arif Gemici’ye kefil olduğunu söyledi. Miting havasında geçen açılışta konuşan Özüdoğru, “Arif kardeşimizle yıllarca birlikte çalıştık. Hem belediye meclis üyeliğimizi, hem de belediye başkan yardımcılığımızı yaptı. Konulara son derece vakıftır. Siz de tanıyorsunuz, içinizden biridir. Bilgisine, becerisine, tecrübesine, dürüstlüğüne kefilim. Arif Gemici’yi önce Allah’a sonra Kemalpaşalılara emanet ediyorum. Gözüm arkada değil. Kendisinin seçilmesi durumunda Kemalpaşa’da Milli Görüş belediyeciliği kaldığı yerden devam edecektir. İnşallah sizin teveccühlerinizle Kemalpaşa da tarihinde ilk defa bir büyükşehir belediye başkanı çıkaracaktır.” şeklinde konuştu. ‘Bizi bırakma başkanım’ diye seslenen bir vatandaşa cevap veren Özüdoğru, “Sizi bırakmıyorum. Zaten sizi bırakmadığım için aday oldum. Burada yaptığımız efsane hizmetleri tüm İzmir’de yapabilmek için bu yola çıktık.” dedi.
Saadet Partisi Büyükşehir Adayı Özüdoğru ve Kemalpaşa Adayı Gemici, kahvehanelere girerek vatandaşlar ile sohbet etti. Arif Gemici her seçim döneminde insanların bölündüğünü, kendisinin ise bütün Kemalpaşalıların ortak adayı olduğunu söyledi. Milli Görüş olarak bütün Kemalpaşalıları kucakladıklarını dile getiren Gemici, herkesin desteğini beklediklerini vurguladı. Gemici’nin ardından konuşan Mehmet Ali Özüdoğru, “Biz Kemalpaşalılardan, Kemalpaşalılar da bizden kopmadı, aramızda kopmaz bir sevgi bağı var. 2004 yılı yerel seçimlerinden iki gün önce kalp krizi geçirdim. Seçim günü hastanede yoğun bakımdaydım. Başka bir partinin adayının seçildiğini öğrenince kendisini tebrik ettim. Biz hiç kimseyi dışlamayız. Kemalpaşalılar da bizi omuzlarında, sımsıcak gönüllerinde taşıya taşıya büyükşehir belediye başkan adaylığına getirmiştir. Bütün Kemalpaşalılara teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Vatandaşlarla sohbet eden Özüdoğru, çocuklarla da yakından ilgilendi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası