Ege Postası
Geri

Tatilciler matematik sergisine ilgi gösterdi

İZMİR'de 'Herkes İçin Matematik' öğretim modeliyle çocuklara ve yetişkinlere matematiği sevdirerek, çeşitli eğitimler veren ve ürettiği materyalleri sergileyen emekli öğretmen Nurten Alpaslan, bayram tatilinde Selçuk ilçesindeki Kayser Kaya Konakları'nda yeni bir sergi açtı. Alpaslan, bölgeye bayram tatiline gelen ailelerin çocukları için matematik eğitimlerinin verildiği bir yaz kampı talep ettiğini söyledi.
Tatilciler matematik sergisine ilgi gösterdi
Haberler / İzmir
6 Haziran 2019 Perşembe 09:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir'de 'Herkes İçin Matematik' adı altında tasarladığı öğretici materyallerle eğitimler vererek matematiği korkulan ders olmaktan çıkarmayı amaçlayan, emekli öğretmen Nurten Alpaslan, bayram tatilinde İzmir'in Selçuk ilçesinde bulunan Kayser Kaya Konakları'nın içindeki taş bir binada bir sergi daha açtı. Bir matematik müzesi hayali olan Alpaslan, taş bir yapının içinde açtığı sergide birbirinden ilgi çekici materyalleri sergiledi. Bayram tatili için bölgede konaklayan tatilciler, çocukları ile sergiyi gezdi. Nesin Matematik Köyü'nün çok yakınında bulunan serginin, 10 Haziran'a kadar ziyarete açık olacağı belirtildi.

Serginin çok ilgi gördüğünü anlatan Alpaslan, "Sergi materyallerinin bulunduğu mekân da çok güzel. Ben her sergide olduğu gibi bunda da çok heyecanlıyım. Sergiye gelen matematik öğretmenleri de oldu, onlarla güzel sohbetler ettik. Eski öğrencilerimden ziyaret edenler oldu, hepsi günüme güzellik kattılar. Ziyaretçiler Ankara'ya, Gaziantep'e çağırıyorlar, sergimizi oralarda açmamızı istiyorlar. Tatilciler çocukları için yaz kampı talep ediyor, belki yazın da burada bir çalışma yapabiliriz. Hayalimdeki matematik müzesini kurmak için mücadelemden hiç vazgeçmiyorum. Soluk aldığım sürece de vazgeçmem" diye konuştu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası