Ege Postası
Geri

Torbalı'da polisten denetim

İzmirin Torbalı İlçesi'nde polis, eğlence mekanlarında denetim yaptı. Çeşitli suçlardan arandığı belirlenen 2 kişi, yakalandı.
Torbalı'da polisten denetim
Haberler / 3. Sayfa
1 Ekim 2016 Cumartesi 13:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Asayiş Şube Müdürlüğü ile İlçe Emniyet Müdürlüğü iki gün boyunca, saat 23.00 ila 02.00 arasında, gazino, gece kulübü, meyhane, bar, birahane, içkili lokanta, taverna gibi yerler ile kahvehaneleri denetledi. Kontrollerde 240 kişinin kimlik sorgusu yapıldı, aranan 2 kişi yakalandı. Çeşitli eğlence mekanlarında çalışan 23 kadın hakkında adli işlem yapıldı. Ayrıca çalışma izni bulunmayan 2 yabancı uyruklu kadın hakkında işlem uygulandı. İçki ve sigara satış ruhsatı bulunmayan bir işyeri hakkında tutanak tutulup, 9 şişe alkollü içkiye el konuldu. Bir kadının üst aramasında 21 uyuşturucu hap ve metamfetamin uyuşturucu madde bulunduğu belirtildi. Denetimlerde ayrıca 3 tabanca, bu tabancalara ait şarjör, 22 mermi, 1 tüfek ile 12 fişek ele geçirildi. (DHA)

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası