Ege Postası
Geri

Uluslararası Magnetoterapi ve Frekans Tıbbı Kongresi yapılacak

İzmir'de 23-24 Mart 2019 tarihlerinde yapılacak Uluslararası Magnetoterapi ve Frekans Tıbbı Kongresi'nde dünyanın saygın bilim insanları bir araya gelecek.
Uluslararası Magnetoterapi ve Frekans Tıbbı Kongresi yapılacak
Haberler / İzmir
3 Mart 2019 Pazar 10:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Enerji Tıbbı ve Uygulamaları Derneği (ETUD) tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenecek olan Uluslararası Magnetoterapi ve Frekans Tıbbı Kongresi 23-24 Mart  2019 tarihlerinde Dokuz Eylül Üniversitesi’nde yapılacak. Uluslararası Magnetoterapi ve Frekans Tıbbı Kongresi’ne dünyaca ünlü isimlerin yer alacağını belirten ETUD Başkanı Op. Dr. Mustafa Erşin, kongrenin amacının titreşim tıbbı ve frekans terapileri uygulamalarının bilimsel yönlerinin öne çıkarılması ve kabul edilmiş yöntemlerin hem ülkemizde hem de bütün dünyada var olan yönleriyle yaygınlaştırılmasını sağlamak olduğunu ifade etti. Kongreyi gerçekleştirmekteki asıl amaçlarının, hiçbir yan etkisi olmadığı için gerçek anlamda iyileşmeyi sağlayan ve tüm dünyada kullanılan titreşim tıbbı ve frekans terapileri uygulamaları hakkında kamuoyunu bilinçlendirmek olduğunu söyleyen Erşin şöyle konuştu;

“Titreşim tıbbı ve frekans terapileri  alanında uygulanan yöntemlerin tamamı yıllardan beri varolan veya uygulanan yöntemler olarak kabul edilmişken ülkemizde özellikle tıp dışı kişiler tarafıdan uygulanıp sağlıkta veya hastalıklarda müdahil olmasına sebep oluyor.  Bunların ortadan kaldırılması için bu uygulamaların daha geniş kapsamlı olarak değerlendirmesi  ve tıp dışı uygulayıcıların müdahallerin engellenmesi gerekiyor. Bu kongre,  Magnetoterapi ve Frekans Tıbbı’nın bilimsel yönlerinin ön plana çıkarılması ve yan etkisi olmadan gerçek anlamda hastalığın iyileşmesini sağlayan tüm dünyada geçerliliği olan  bu  uygulamalar hakkında kamuoyunu bilinçlendirmek adına çok büyük öneme sahip."

KONGREYE İLGİ ÇOK YÜKSEK

Dünyaca ünlü isimlerin  yer alacağı kongreye ilginin şimdiden çok yüksek olduğunu da vurgulayan Erşin, kongrede yurtiçi ve yurtdışından alanında tanınmış çok sayıda doktorun sunum yapacağını ve 23 – 24 Mart tarihleri arasında Dokuz Eylül Üniversitesi DESEM Bordo Salonu’nda gerçekleştirilecek kongreye kayıt yaptırmak isteyenlerin www.etud.org.tr adresinden başvuruda bulunmaları gerektiğini belirtti. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası