Ege Postası
Geri

Yüksel'den Bayır'a 'kişilik' göndermesi!

CHP İzmir İl Eski Başkanı Alaattin Yüksel, istifa etmesiyle ilgili kendisini eleştiren milletvekili Tacettin Bayır'a Twitter'dan yayınladığı mesajla 'kişilik' göndermesi yaptı. Sosyal medyadan o yazıyı paylaştı ve ekledi...
Yüksel'den Bayır'a 'kişilik' göndermesi!
Haberler / Yerel Politika
20 Ağustos 2016 Cumartesi 11:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI - CHP İzmir'de Alaaattin Yüksel'in istifası ve sonrasında yönetim içinde Asuman Ali Güven'in başkan seçilmesiyle başlayan süreç beraberinde tartışmaları da getirmişti.

Yüksel'in sürpriz istifasına en sert tepkiyi veren isimlerin başında CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır gelmişti.

Bayır, İl Başkanı Alaattin Yüksel’in görevinden istifa etmesini “Yüksel ektiğini biçiyor” sözleriyle değerlendirmiş, “Kendisi genel başkan yardımcısı iken birçok il başkanını by-pass ediyordu. Kendisine yapıldığını söylediği şeyleri, o da başkalarına yapmıştı” demişti.

Uzun süredir sessizliğini koruyan Yüksel, sürpriz bir tweet attı. Yüksel, istifasına hak veren ve Bayır'ın çıkışını eleştiren bir yazıyı kaleme alan Öcal Uluç'un köşe yazısını paylaştı. Yüksel, paylaşımına, " Bir CHP’li milletvekili.Cevap vermeye değer görseydim tek kelime ile bu bir kişilik meselesidir diyecektim" notunu düştü. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası