Ege Postası
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
'Ne ekersen onu biçersin'
Hüseyin Günlü
YAZARLAR
10 Ağustos 2018 Cuma

'Ne ekersen onu biçersin'

Seçimlerindeki başarısızlığı öne sürerek, parti içindeki mevcudiyetlerini, yeni mevzi-ler kazanarak devam ettirmek için değişim söylemleriyle önlerindeki engelleri aşmak isteyenler, değişimi önce kendilerinden başlamalıdırlar.

Bir başarısızlık varsa, partideki konumu ne olursa olsun, milletvekilinden en sade üyesine kadar hiç kimse bu başarısızlıktan kendini soyutlayamaz.

Değişim için kurultay isteyenlerin seçim çalışmalarında oturdukları koltuklarını hak-kını verip vermediklerini, ellerini taşın altına koyup koymadıklarını kim biliyor'

Herkes Önce bu başarısızlığın neresinde olduğunu kanıtlamak zorundadır.

Yıllardır bıkıp usanmadan CHP’ye oy veren milyonlarca seçmen, her seçimden sonra CHP’de birbirini alt etmek isteyen politikacıların didişmelerinden, ağız dalaşından bıkmıştır artık. 

Sonuçlarıyla, CHP’nin geleceğini belirleyecek 2019 yerel seçimleri gelip kapıya da-yanmışken, değişim söylemleriyle cumhuriyetin koca çınarı CHP’ye bağlanan umut-ların her gen gün giderek yok olmasına neden olduklarının farkında mıdırlar' 

 İster politik yaşamımızda ister sosyal yaşamımızda olsun karşımızdakilere nasıl dav-ranırsak öyle karışık buluruz. Hem de fazlasıyla.

Size duyulan güveni bir kez bile sarstınız m? Daha sonra artık ağzınızla kuş tutsanız bile “Güvenilmez politikacı” damgası yemekten asala kurtulamazsınız.

Kıssadan hisse:

Yaşlı çiftçinin tembel oğlu gel zaman git zaman evlenme yaşına gelince konuyu ba-basına açmış. Babası "Oğlum yukarı tarladaki buğdayı biç. Onu düğün parası yapa-lım" demiş. Delikanlı eline tırpanı almış, türkü söyleye söyleye düşmüş yukarı tarla-nın yoluna. Fakat tarlaya gelince ne görsü? Ortada ne buğday var, ne de biçilecek bir ürün. Koşa koşa babasının yanına geri dönmüş. Yukarı tarlada biçilecek hiçbir ürünün olmadığını söylemiş. Babası da "Ya öyle m? Ben yaşlıyım. Bir şey ekemedim… Sen ekmişsindir sandım. Bir şey ekmemişsen neyi biçeceksi? Ne ekersen onu biçersin" demiş.
Sözün özü:

Ne yazık ki, son gelişmeler yüzünden CHP örgütü fazlasıyla yorgun. Bir o kadar mut-suz… Parkta salıncak sırası bekleyen çocuklar gibi suskun.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu yazı henüz yorumlanmamış...

Yazarın Diğer Yazıları
Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası