Ege Postası
Geri

​Özel Tınaztepe 13 yaşında

Özel Tınaztepe Hastanesi Sağlık Hizmetleri Müdürü Dr. Serap Uluırmak, sağlık sektöründe kalıcı ve sağlam adımlarla ilerlemenin güçlü bir ekip işi olduğunu belirterek sağlıkta en önemli unsurun güven duygusunu yaratmak olduğunu söyledi.
​Özel Tınaztepe 13 yaşında
Haberler / İzmir
2 Kasım 2014 Pazar 11:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Özel Tınaztepe Hastanesi kaliteli, güvenilir ve bilimsel sağlık hizmeti vermeye devam ediyor. 13 yıl önce Tapdi Buca Tıp Merkezi ile hizmet vermeye başladıklarını ve hastalardan gelen talep ve büyüme ihtiyacı sonucunda açılan Özel Tınaztepe Hastanesi ile sağlık hizmeti vermeyi sürdürdüklerini söyleyen Özel Tınaztepe Hastanesi Sağlık Hizmetleri Müdürü Serap Uluırmak, sektörde geçirdikleri 13 yılı anlattı. Sağlıkta sektöründe en önemli unsurun güven olduğunu vurgulayan Dr. Uluırmak, şöyle konuştu:
 
"2001 yılında kurulan Buca Tıp Merkezi bizim göz bebeğimiz. Öncesinde aile planlama derneğinin işletmesi olarak açıldı, daha sonra 4 hekim arkadaşımız şirket kurarak üzerlerine aldılar ve bunun sonrasında da Tınaztepe Hastanesi doğdu. Ayrıca kurumun sahiplerinin hekim olması çok önemli bir şey çünkü etik kurallar çerçevesinde hastanın sağlığının paradan daha ön planda düşünülmesi gerekiyor. Yönetim Kurulu Başkanımız Dr. Mehmet Bektur ve diğer tüm yöneticileri hekim. Dolayısıyla hastalarımıza bakış açımızda her zaman etik kurallar geçerlidir. Kısacası paradan önce sağlık diyoruz."
 
Özel Tınaztepe Hastanesi'nde tüp bebek, KVC, onkoloji, laparoskopik cerrahi, onkolojik cerrahi gibi özellikli birçok tedavi yönteminin uygulandığını aktaran Dr. Uluırmak, amaçlarının hastaları başka bir yere göndermeden tüm özellikli tedavilerin uygulanmasını sağlamak olduğunu vurguladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası