Ege Postası
Geri

-CHP’nin şiddet eğilimi İzmir’deki çaresizliğinden

AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, Gaziemir’de AK Parti afişlerini dağıtan iki gencin CHP’li Gaziemir Belediye Meclis üyesi Abdurrahim Nursoy ve adamları tarafından darp edilmesini kınadığını belirterek, “Şiddet yanlısı CHP zihniyeti kendini bu kez Gaziemir’de göstermiştir. Şiddetten beslenenlerin tüm bu çirkin saldırılarına rağmen demokrasiyi yaşatmaya devam edeceğiz” dedi.
-CHP’nin şiddet eğilimi İzmir’deki çaresizliğinden
Haberler / Yerel Politika
17 Mart 2014 Pazartesi 13:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Gaziemir’de AK Parti afişlerini dağıtmakla görevli iki kişi, bir grup tarafından darp edilmiş, bu grubun CHP Gaziemir Belediye Meclis Üyesi ve adayı Abdurrahim Nursoy ve adamları olduğu ortaya çıkmıştı. AK Parti Gaziemir İlçe Teşkilatı tarafından görevlendirilen iki genç daha sonra hastaneye kaldırılmış, burnunda ve yüzünde kırık oluşan Yusuf Özdemir ameliyata alınırken, diğer genç Hasan Sakarya da belinden sakatlanmıştı.


“ŞİDDETİN DESTEKÇİSİ CHP ZİHNİYETİ”
Yaralıları hastanede ziyaret eden AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, yaşanan çirkin saldırıya sert bir şekilde tepki göstererek, “Şiddetten beslenenlerin maalesef en büyük destekçisi yine CHP’li siyasilerdir. Ancak bu kez destekçi olarak değil, direk olarak şiddeti gerçekleştirenler kendileridir. Partisinin afişini dağıtmak isteyen masum insanların karşılaştığı hain saldırı bir kez daha ak ile karayı bizlere göstermiştir. İzmir adına doğru şeyler söyleyen AK Parti’yi bu şekilde susturamayacaksınız” diye konuştu.


“SOĞUKKANLILIĞIMIZI KORUYACAĞIZ”
Yaşananların CHP’nin İzmir’de yaşadığı çaresizlikten kaynaklandığını belirten AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, “Bu çirkin saldırı da bize göstermiştir ki, CHP İzmir’de çaresizlik içindedir. Bizler AK Parti olarak seçim sonuna kadar soğukkanlılığımızı koruyacağız. Kimse İzmir’e, Gaziemir’e hizmet etmemizi engelleyemez. İnsanlar kimin ne olduğunu görüyor. İzmir artık CHP kamburundan kurtulmak istiyor” şeklinde konuştu.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası