Ege Postası
Geri

'Enstalasyon Sergisi' yoğun ilgi gördü

Gaziantep Özel Cahit Nakıboğlu Koleji öğrencilerinin hazırladığı Enstalasyon Sergisi, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.Cahit Nakıboğlu Koleji öğrencilerinin hazırladığı ve iki gözle görülemeyenlerin, başka bir gözle görülebilme...
'Enstalasyon Sergisi' yoğun ilgi gördü
Haberler / Genel
28 Mayıs 2013 Salı 14:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gaziantep Özel Cahit Nakıboğlu Koleji öğrencilerinin hazırladığı Enstalasyon Sergisi, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Cahit Nakıboğlu Koleji öğrencilerinin hazırladığı ve iki gözle görülemeyenlerin, başka bir gözle görülebilme yeteneği olarak adlandırılan enstalasyon çalışmalarının yer aldığı sergi, vatandaşlardan tam not aldı. Sankopark AVM’de ziyaretçilerin beğenisine sunulan ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği serginin açılışını, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan gerçekleştirdi.

Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, okulların faaliyetlerini yakından takip ettiğini ve gösterilen başarıların Türkiye’yi en iyi şekilde temsil ettiğine dikkat çekti. Turan, bu tür okulların her zaman yanında ve destekçisi olduklarını ifade etti. Cahit Nakıboğlu Koleji öğrencilerinin yaptığı çalışmalardan övgüyle bahseden Turan, Güney Eğitim Kurumları idareci ve öğretmenlerini kutlayarak, öğrencilere verdikleri kaliteli eğitimden dolayı teşekkürlerini iletti.

Cahit Nakıboğlu Koleji Müdürü Alparslan Kömüşcü ise 32 ayrı çalışmanın yer aldığı serginin üç ayda hazırlandığını ifade etti. Öğrencilerine kaliteli eğitimin yanı sıra kültürel alanda da katkı sağlamak için yoğun gayretler gösterdiklerinin altını çizen Kömüşçü, öğrencilerini donanımlı birer birey olarak yetiştirmenin amaçları arasında yer aldığını söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası