Ege Postası
Geri

'İngilizce Yaz Eğitim Kampı 3' projesi başladı

Batman Valiliği koordinesinde Sosyal Destek Programı (SODES) desteği ile Batman Emniyet Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile iş birliği içerisinde yürütülen 'İngilizce Yaz Eğitim Kampı 3' projesi başlatıldı. Projeye Batman’dan...
'İngilizce Yaz Eğitim Kampı 3' projesi başladı
Haberler / Genel
26 Haziran 2013 Çarşamba 12:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Batman Valiliği koordinesinde Sosyal Destek Programı (SODES) desteği ile Batman Emniyet Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile iş birliği içerisinde yürütülen 'İngilizce Yaz Eğitim Kampı 3' projesi başlatıldı. Projeye Batman’dan 540 İstanbul’dan 65 olmak üzere toplam 605 öğrenci katıldı.

    Programda öğrenciler, eğitim gördükleri Bahçeşehir, Boğaziçi, İstanbul ve Yıldız Teknik üniversitelerinde yapılan açılışın ardından mini bir sınav ile seviyelerine uygun hazırlanan eğitim programına başladı.

    Yapılan Genç Liderler Akademisi'ne (GLA) ünlü tarihçi Talha Uğurluel’in yanı sıra orkestrası ile şair Bedirhan Gökçe konuk oldu.

    'Memleket isterim, ne başta dert, ne gönülde hasret olsun; Kardeş kavgasına bir nihayet olsun.' Şiiriyle başlayan program, öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.

    Programda bir konuşma yapan Bedirhan Gökçe, hiç kimseye kendi ırkını, dilini, kimliğini seçme hakkının verilmediğini; bu nedenle de kimsenin kimseye üstün olamayacağını, üstünlüğün sevgide, dayanışmada, kardeşlikte olduğunu belirtti.

    Ayrıca eğitim amaçlı gelen öğrenciler, gruplar halinde rehberler eşliğinde İstanbul’un tarihi-kültürel yerleri olan Topkapı Sarayı, Ayasofya ve Sultan Ahmet Cami, Yerebatan Sarnıcı, Panorama Tarih Müzesi, Miniatürk Parkı, Eyüp Sultan Cami ve Pierre Loti tepesini gezdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası