Ege Postası
Geri

''Kardeşlik borcumu yerine getirmek için Türkiye bayrağı ile sahneye çıktım"

İsveç'in Malmö şehrinde yapılan 58'inci Eurovision Şarkı Yarışması’nda ikinci olan Azeri temsilci Ferit Memmedov, final gecesine kardeşlik borcunu yerine getirmek için Türkiye bayrağı ile çıktığını söyledi. Cihan Haber Ajansı’na(Cihan)...
''Kardeşlik borcumu yerine getirmek için Türkiye bayrağı ile sahneye çıktım
Haberler / Dünya
23 Mayıs 2013 Perşembe 09:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İsveç'in Malmö şehrinde yapılan 58'inci Eurovision Şarkı Yarışması’nda ikinci olan Azeri temsilci Ferit Memmedov, final gecesine kardeşlik borcunu yerine getirmek için Türkiye bayrağı ile çıktığını söyledi.

Cihan Haber Ajansı’na(Cihan) özel açıklamada bulunan Memmedov, Türkiye'nin yarışmaya katılmamasına çok üzüldüğünü bildirdi. Puanların açıklandığı sırada hem Azerbaycan’ın hem de Türkiye'nin bayrağını dalgalandırdığını hatırlatan Memmedov, bundan da gurur duyduğunu ifade etti. Azeri sanatçı, yarışma salonunda Türk seyircilerinin de bulunduğunu ve onların da aynen kendisi gibi iki ülke bayraklarını salladıklarını söyledi. Yarışmada kendisine destek olan ve başarısında emeği geçen herkese teşekkür eden Memmedov, mesleğinde daha çok sürpriz yapacağını ifade etti.

Final gecesinde yaşadığı duygular konusunda da açıklamalarda bulunan Ferit Memmedov, büyük heyecan duyduğunu ve mesuliyetini anlayarak sahne aldığını söyledi. Ülkesine kazandırdığı ikincilik için aylarca çalıştıklarını belirten Memmedov emeğinin karşılığını almanın çok güzel bir duygu olduğunu ifade etti.

Gelecek planları konusuna da değinen Azeri sanatçı, çalışmalarına ara vermeden devam edeceğini dile getirdi. Memmedov, başta Bakü olmak üzere dünyanın birçok şehrinde konser programları organize edeceklerini bildirdi. Yeni klip ve albüm çalışmalarına da yakın bir gelecekte başlayacaklarının müjdesini veren Memmedov, başta Türkiye olmak üzere bir çok ülkede konser programları ile hayranlarının karşısına çıkmayı düşündüğünü söyledi.
Bu yılki Eurovision Şarkı Yarışması’nda 40 ülkeden sanatçılar katıldı. Yarışmasının oylamasında, 281 puan ile Danimarka Emelia de Forest'in "Only teardrops" adlı parçası ile birinci, Azerbaycan temsilcisi Ferit Memmedov'da ''Hold me''adlı şarkısıyla ikinci oldu.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası