Ege Postası
Geri

'Manavgat ekonomisinin yeni bakış açısına ihtiyacı var'

Antalya Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası(MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş, ilçe ekonomisinin canlanması ve tanıtımında sivil toplum kuruluşları ve her görüşten fikre özel önem verdiklerini söyledi. MATSO seçimi öncesi verdikleri sözleri önümüzdeki...
'Manavgat ekonomisinin yeni bakış açısına ihtiyacı var'
Haberler / Genel
18 Temmuz 2013 Perşembe 14:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Antalya Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası(MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş, ilçe ekonomisinin canlanması ve tanıtımında sivil toplum kuruluşları ve her görüşten fikre özel önem verdiklerini söyledi.

MATSO seçimi öncesi verdikleri sözleri önümüzdeki günlerde bir bir yerine getireceklerini belirten Boztaş, 4 yıl milyon turistin tatil yaptığı ve zengin tarım, narenciye ve örtü altı sebze ve meyve yetiştirme potansiyeli bulunan Manavgat'ta ekonomik canlılık oluşturmak için yeni bir bakış açısı ve vizyona ihtiyacın bulunduğunu kaydetti.

Seçim sonrası oda tebrik ziyaretlerinde sivil toplum kuruluşları, dernekler ve siyasi parti temsilcilerinin Manavgat'ın ileri gitmesi ve ekonomik canlılık oluşmasına yönelik düşünceleri tek tek not ettiğini belirten Boztaş, oda üyelerinde görüşlerini alarak turizm şehrinin her alanda markalaşmasına yönelik yol haritası çıkardıklarını kaydetti.

Seçim sonrası tebrik için gelenlerin fikir, düşünce, dilek ve temennilerinin kendilerine güç verdiğini anlatan Boztaş, "Seçimlerde vaat ettiğimiz projeleri en kısa sürede bir bir hayata geçireceğiz.Sivil toplum kuruluşlarından beklentilerin fazla olduğunu görüyoruz. Yasal sınırlar içerisinde katkılar yapacağımızı ifade ediyoruz. Manavgat için kurumlar arası diyalogun önemini, birlik ve beraberliğin rolünü dile getiriyoruz. Sivil toplum kuruluşlarının, siyasi partilerin, kamu kurum kuruluşlarının sosyo-ekonomik gelişmedeki önemine, bu kurumların işbirliğine olan ihtiyaca vurgu yapıyoruz. Manavgat ekonomisinin yeni bir bakış açısına, yeni bir vizyona, yeni bir heyecana ihtiyaç var." diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası