Ege Postası
Geri

'Olay çıkarmak isteyen geliyor'

Melih Gökçek, 29 Ekim'e ilişkin olarak "Ulus'a olay çıkarmak isteyenler geliyor" dedi.
'Olay çıkarmak isteyen geliyor'
Haberler / Politika
28 Ekim 2012 Pazar 10:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ANKARA- Ankara'da 29 Ekim Kutlamasına ilişkin provokatif açıklamalar devam ediyor. Başbakan ve Valinin ardından Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Ulus'a olay çıkarmak isteyenler geliyor" dedi.


29 Ekim’de Ulus’ta birçok siyasi parti ve kitle örgütünün katılacağı ve valilik tarafından yasaklanan Cumhuriyet Bayramı kutlamasına ilişkin Melih Gökçek'ten de açıklama geldi. Twitter’dan açıklama yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Ulus’a olay çıkarmak isteyenler geliyor, gidin Çankaya’da kutlayın” dedi.

Ankara Valiliği, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda yapılacak "29 Ekim Seferberlik Yürüyüşü"nü yasa dışı ilan ederken konuya ilişkin Twitter’dan açıklamalar yapan Melih Gökçek, “olay çıkacak” hikayelerini sürdürdü.

Ulus’ta yapılacak olan mitingde olay çıkacağını ileri süren Gökçek, Başbakan Erdoğan ve Ankara Valisinin gerisinde kalmadı:

“Ulusa sadece olay çıkartmak isteyenler geliyor. İlla 29 Ekimi kutlayacaksanız, örneğin Çankaya Belediyesi akşam bir program düzenler... Ulustan Anıtkabire yürümek sırf karışıklık çıkartmak için yapılan bir eylemdir. Benden size tavsiye yasa dışı işe katılıp suça iştirak etmeyin…”
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası