Ege Postası
Geri

'Organik' fuar için geri sayım başladı

Sadece organik sertifikalı ürünlerin yer aldığı EKOLOJİ İZMİR – 4. İzmir Organik Ürünler Fuarı, 16 – 19 Mayıs 2013 tarihleri arasında İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda profesyonel ve son tüketiciye açık olarak düzenleniyor.
'Organik' fuar için geri sayım başladı
Haberler / İzmir
21 Ocak 2013 Pazartesi 10:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI- Türkiye’nin “organik üretim başkenti” olarak kabul edilen İzmir, organik ürünler fuarının gerçekleştiği kent olmaya bu yıl da devam edecek. Organik giyim eşyalarından, bebek ürünlerine, kozmetikten gıdaya ve temizlik ürünlerine kadar geniş bir ürün yelpazesinin sergileneceği İzmir Organik Ürünler Fuarı, yerli ve yabancı alıcılarla bir araya gelerek; önemli iş bağlantılarına ev sahipliği yapacak. EKOLOJİ İZMİR Fuarı; İZFAŞ (İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş.) tarafından ETO (Ekolojik Tarım Organizasyonu Derneği) işbirliğinde organize ediliyor. (IFOAM) Uluslararası Organik Tarım Hareketleri Federasyonu, Ege İhracatçı Birlikleri, İzmir Ticaret Odası, (KOSGEB) Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı desteğinde düzenlenen EKOLOJİ İZMİR Fuarı sektörün tüm aktörlerini İzmir’de tek çatı altında buluşturacak.

Ekoloji İzmir Fuarı’nda sadece organik sertifikalı ürünlere yer verildiğinin önemine dikkat çeken İZFAŞ Genel Müdür V. Mehmet Şakir Örs “İleriki nesillerin sağlıklı yetişmesi için organik giyimden, organik gıda ve kozmetiğe kadar önem verilmesi gerekiyor. Bu konuda hep beraber üzerimize düşeni yapmak zorundayız. Ülkemizde organik ürünlere talep giderek artıyor. Bu ilginin doğru yönlendirilmesi konusunda fuarlar kilit noktada yer alıyor.  Türkiye organik tarım sektörünün kalbinin attığı şehir olan İzmir, bu özelliğini Ekoloji İzmir Fuarı ile pekiştirdi. İhracatta kendini kanıtlayan ve iç pazarda da büyüme kaydeden organik sektörüne yönelik düzenlediğimiz EKOLOJİ İZMİR Fuarı'na sektörün ilgisinin gelecek yıllarda da artarak devam edeceğine inanıyoruz” dedi.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası