Ege Postası
Geri

'ShiftDelete.Net' SA Teknokent'te Ar-Ge ofisi açıyor

Teknoloji portalı 'ShiftDelete.Net', Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Teknokenti’nde Ar-Ge ofisi açacak. Öğrenci ve akademisyenlerden oluşacak ekip, günlük hayatı kolaylaştıracak yeni ürün ve servisleri geliştirecek.2005 yılında kurulan ve...
'ShiftDelete.Net' SA Teknokent'te Ar-Ge ofisi açıyor
Haberler / Güncel
23 Eylül 2013 Pazartesi 10:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Teknoloji portalı 'ShiftDelete.Net', Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Teknokenti’nde Ar-Ge ofisi açacak. Öğrenci ve akademisyenlerden oluşacak ekip, günlük hayatı kolaylaştıracak yeni ürün ve servisleri geliştirecek.

2005 yılında kurulan ve şu anda ayda 8 milyondan fazla kişinin ziyaret ettiği teknoloji portalı ShiftDelete.Net'in açacağı ofiste, öğrenci ve akademisyenlerden oluşturulacak en az 6 kişilik ekip, başta mobil uygulama geliştirme, web programlama, arayüz kodlama, tasarım ve pazarlama alanlarında çalışacak.

Gelen başvurular arasından seçilecek olan öğrencilerin ihtiyaç duyduğu eğitimler, ShiftDelete.Net tarafından ücretsiz olarak verilecek. Ar-Ge ofisi tarafından hayata geçirilecek projelerin, Türkiye’deki ve dünyadaki internet kullanıcılarının günlük hayatını kolaylaştıran ürünler haline getirilerek, piyasada rekabet etmesi amaçlanıyor. Ekipte yer almak isteyen öğrencilerin, detaylı özgeçmişlerini [email protected] adresine göndermeleri gerekiyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası